Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υποψήφια για τις εκλογές του ΟΕΕ η Κυριακή Τσολάκη

Υποψήφια με το συνδυασμό ΡΙ. Α.ΚΙ.-Ο για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου είναι η Κυριακή Τσολάκη.
Κυριακή Τσολάκη
Κυριακή Τσολάκη
Στην επιστολή της η Κυριακή Τσολάκη επισημαίνει τα ακόλουθα:

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την πορεία και το μέλλον του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Ως νέα συνάδελφος θέλω να συμβάλλω και εγώ στην αναβάθμιση του ρόλου του Ο.Ε.Ε. ως επιστημονικού φορέα που θα είναι σεβαστός στην κοινωνία και αξιόπιστος συνομιλητής με την πολιτεία.

Θέλω μέσα από τους Ριζοσπαστικούς και Ανεξάρτητους συνδυασμούς για την Τοπική Διοίκηση ΡΙ. Α.ΚΙ.-Ο και για την Σ.Τ.Α. με την Α.Ρ.ΣΥ.-Ο να υψώσουμε μαζί τον επιστημονικό μας λόγο με παρρησία και τόλμη, να ενημερώσουμε το λαό για το τι συμβαίνει στην χώρα, να πούμε αλήθειες και να αφουγκραστούμε όλες τις απόψεις χωρίς αποκλεισμούς, και τέλος να αρθρώσουμε συγκεκριμένες προτάσεις διεξόδου, χωρίς κομματικές και συντεχνιακές παρωπίδες.

Σας καλώ όλους και κυρίως τους νέους συναδέλφους, για μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και υπερψήφιση των συνδυασμών: ΡΙ.Α.ΚΙ.-Ο για την Τοπική Διοίκηση και Α.Ρ.ΣΥ-Ο για την Σ.Τ.Α.

Και αν πιστεύετε στην νέα γενιά να με τιμήσετε με την επιλογή σας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!