Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

"Αχ, συμπεθέρα μουυυυυ!"

Η συμπαθεστάτη συμπεθέρα από τους Μήτσους του Λαζόπουλου, κτυπούσε το χέρι στην γόνατο και σταύρωνε τα χέρια όποτε άκουγε τα κουφά των παιδιών της.
Αν ήταν τώρα οι Μήτσοι και ο Λαζόπουλος όπως τότε, το χέρι της συμπεθέρας θα είχε πάθει εξάρθρωση από τα πολλά κτυπήματα.

Τι ακούμε Παναγία μου ?
 Δεν απαντάει στην έκκληση μας ούτε η Παναγία, ούτε κανείς.

Πέσανε μαζεμένα και τα "Aχ συμπεθέρα μου!" ακολουθεί το ένα το άλλο, μαζί με το "Παράλογοοο? Aπάντηση δεν παίρνω, άρα λογικό?!

Ένας Τσιρώνης λέει , " Μωρέ πως κάνετε έτσι πια, για ένα πανί?" μιας και σε περίπτωση που δεν το ξέρατε η σημαία δεν είναι σημαία παρά μόνο σε στρατόπεδα, εκκλησίες, υπουργεία, σχολεία, πλατείες κλπ. Όταν την έχουμε σπίτι ας πούμε και τώρα στις γιορτές δεν έχουμε μια τσόχα για χαρτιά, βάζουμε μωρέ  και την σημαία..δεν βαριέσαι , ένα πανί είναι.

Αχ συμπεθέρα μου, μέρος δεύτερον με τον Παρασκευόπουλο, πρώην υπουργό δικαιοσύνης παρακαλώ να λέει, " ας δείξουμε κατανόηση και ας τέλος πάντων ενταχθεί η ΧΑ, στο δημοκρατικό τόξο", κάπως έτσι, και όλα αυτά χωρίς να κάνει παρέα με τον Μπαλτάκο της ΝΔ  του Σαμαρά, και τον  διαχρονικό Άδωνι Σπυρίδωνα .
Παρερμηνεύτηκαν βέβαια οι δηλώσεις,  λέει, ενώ η δίκη για τον Φύσσα ακόμα κρατάει και πάνε αγκαλιά στα ακριτικά νησιά.
"Παράλογοοο!? Άρα λογικό!?

 Τώρα ο Αλέξης είναι στην Θεσσαλονίκη αφού πέρασε και από την Μυτιλήνη και από την Λέσβο, που έγραψαν στο non paper, για να εξαγγείλει και από εκεί το βοήθημα που θέλει να μοιράσει πριν πάει στην Άγγελα.
Το γραφείο άλλωστε το στόλισαν , γέμισαν κόσμο και άλλους τόσους φύλακες, κάτι πρέπει να το κάνουν.
Το υπουργείο ούτε να το χέσουν, την δε, υπουργό? Την αφήνουν να διαβάζει συνταγές για μελομακάρονα μέρες που είναι.

Πάμε βουρ για εκλογές, και δεν μου το πιστοποιεί τίποτα άλλο παρά η απλωχεριά και τα ταξίματα όπως και οι μαγκιές που ξανάρχισαν πάλι να θυμίζουν τον Αλέξη που όλοι αγαπήσατε και ψηφίσατε.

Αχ συμπεθέρα μου με τα ζαβά που έχουμε μπλέξει και είναι και τα εθνικά θέματα σε πολύ δύσκολο σημείο..
Ο Αλέξης είπε ότι δεν τον είχε για μπούλη τον υπουργό Άμυνας και ρωτάω είναι λογικό να λες τέτοια πράγματα δημοσίως πρωθυπουργός άνθρωπος?
Παράλογοοο? Άρα λογικό, έρχεται πάλι η φωνή από το υπερπέραν ..


http://www.protothema.gr/politics/article/636854/meta-ton-tsipra-kai-to-maximou-theorei-oti-lesvos-kai-mutilini-einai-duo-diaforetika-nisia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε στο Netflix. " Black Earth Rising"

Ένα αστυνομικό-πολιτικό και κοινωνικό δράμα που μιλά για την γενοκτονία στην Ρουάντα, μόλις το 1994. Όταν δηλ εμείς εδώ δεν πιστεύαμε ποτέ ό...