Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χορός και χαρά .

No automatic alt text available.
Καλημέρα παιδιά μικρά και μεγάλα.
Σήμερα φυσάει σαν τρελός και χιονίζει σαν χειμώνας.
Χτες το βράδυ πήγα στο πάρτι της σχολής Χοροδιάσταση και περάσαμε τέλεια.
Ήταν πάρα πολύ ωραία και χορέψαμε με την ψυχή μας για ώρες, κάτι που το είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχει μακριά από ελληνικό ρεπερτόριο.
Μαζί μας ήταν 4 δάσκαλοι χορού και σε καταπληκτική μουσική έφτιαχναν χορογραφίες που ακολουθούσαμε ομαδικά ,μικροί και μεγάλοι.

Η μουσική είναι η καλύτερη ουσία για να σε ανεβάζει και η καλή παρέα η καλύτερη συνθήκη για να σε απογειώσει και πραγματικά να βρεις το ρυθμό που θα σε οδηγήσει σε ώρες χορού και χαράς.

Ίσως να μην είναι για όλους έτσι και το καταλαβαίνω αυτό. Όπως ότι πολλούς  από σας δεν  αφορά καθόλου οτιδήποτε δεν αφορά το ελληνικό πρόγραμμα.
Ο σκοπός που σας γράφω δεν είναι άλλος παρά να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι τελικά το μόνο που χρειαζόμαστε για να περνάμε όχι καλά, αλλά τέλεια, είναι η σωστή μουσική και η καλή παρέα.

Ο χορός είναι χαρά, και η χαρά φέρνει πολλά θετικά συναισθήματα που γίνονται ένα τοίχος αποτροπής όλων των αρνητικών που βιώνουμε προσωπικά η συνολικά.

Ο ντι τζέι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, οι οικοδεσπότες άριστοι, και η ευχή μου για σας μιας και είναι οι μέρες τέτοιες ,είναι να βρείτε την δική σας ΧΟΡΟ  ΔΙΑΣΤΑΣΗ, σε όποιο είδος και σε όποιο χώρο, αρκεί να κάνετε κάτι τόσο καλό για τον εαυτό σας.


ΣΗΜΕΊΩΣΗ,
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως να επαναφέρω τα σημεία στίξης στο πληκτρολόγιο γιατί δεν μπορώ να βάλω το θαυμαστικό και μου φαίνονται οι προτάσεις κουτσές...θαυμαστικό..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!