Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Χορός και χαρά .

No automatic alt text available.
Καλημέρα παιδιά μικρά και μεγάλα.
Σήμερα φυσάει σαν τρελός και χιονίζει σαν χειμώνας.
Χτες το βράδυ πήγα στο πάρτι της σχολής Χοροδιάσταση και περάσαμε τέλεια.
Ήταν πάρα πολύ ωραία και χορέψαμε με την ψυχή μας για ώρες, κάτι που το είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχει μακριά από ελληνικό ρεπερτόριο.
Μαζί μας ήταν 4 δάσκαλοι χορού και σε καταπληκτική μουσική έφτιαχναν χορογραφίες που ακολουθούσαμε ομαδικά ,μικροί και μεγάλοι.

Η μουσική είναι η καλύτερη ουσία για να σε ανεβάζει και η καλή παρέα η καλύτερη συνθήκη για να σε απογειώσει και πραγματικά να βρεις το ρυθμό που θα σε οδηγήσει σε ώρες χορού και χαράς.

Ίσως να μην είναι για όλους έτσι και το καταλαβαίνω αυτό. Όπως ότι πολλούς  από σας δεν  αφορά καθόλου οτιδήποτε δεν αφορά το ελληνικό πρόγραμμα.
Ο σκοπός που σας γράφω δεν είναι άλλος παρά να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι τελικά το μόνο που χρειαζόμαστε για να περνάμε όχι καλά, αλλά τέλεια, είναι η σωστή μουσική και η καλή παρέα.

Ο χορός είναι χαρά, και η χαρά φέρνει πολλά θετικά συναισθήματα που γίνονται ένα τοίχος αποτροπής όλων των αρνητικών που βιώνουμε προσωπικά η συνολικά.

Ο ντι τζέι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, οι οικοδεσπότες άριστοι, και η ευχή μου για σας μιας και είναι οι μέρες τέτοιες ,είναι να βρείτε την δική σας ΧΟΡΟ  ΔΙΑΣΤΑΣΗ, σε όποιο είδος και σε όποιο χώρο, αρκεί να κάνετε κάτι τόσο καλό για τον εαυτό σας.


ΣΗΜΕΊΩΣΗ,
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως να επαναφέρω τα σημεία στίξης στο πληκτρολόγιο γιατί δεν μπορώ να βάλω το θαυμαστικό και μου φαίνονται οι προτάσεις κουτσές...θαυμαστικό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου