Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Ήμαστε εκατομμύρια και ήμαστε μόνοι μας.

Τους ακούς αναγνώστη να λένε ότι λένε, να τσακώνονται όπως τσακώνονται, να θέλουν να ανταλλάξουν βρισιές και να μιλάνε στο όνομα σου, να ξεπουλάνε όλοι την ευθύνη τους απέναντι μας έναντι κομματικών συμφερόντων και ενός πινακίου αποδοχής ΔΝΤ, Κομισιόν, Σόιμπλε κλπ και τα χάνεις και συ όπως και γω όπως και όλοι μας.

Δεν καταλαβαίνουν οι εκπρόσωποι μας ότι εκτός από την τσέπη, μας αδειάζουν και την ψυχή.
Δεν το καταλαβαίνουν.

Το επίπεδο τους είναι πιο χαμηλό και από μεταμεσονύχτιες εκπομπές του παρελθόντος και το ανάστημα τους πιο μικρό και από τον ίσκιο τους στην χάση του φεγγαριού.

Ο Αλέξης που ονομάζει  13 σύνταξη το βοήθημα και κάνει για άλλη μια φορά επανάσταση πριν την έξοδο χρησιμοποιώντας την ανάγκη των ανθρώπων για όχημα.
Για να σας δω τώρα, σας την έφερα. Λέει και τρίβει τα χέρια του, και μαζί με αυτόν μερικά εναπομείναντα τρολ που μυαλό δεν βάζουν και δεν συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο εξαπτέρυγων του.
Έχεις υπογράψει να συνεννοείσαι πρώτα, φωνάζουν οι Νουδούδες με ιερό δέος για το κόλπο γκρόσο του Αλέξη, και αγανάκτηση μη και στεναχωρηθεί ο Σόιμπλε.
Ένα κουβάρι στην Ευρώπη με τα μέτρα να παγώνουν από την Γερμανία, με τους άλλους να μην ξέρουν καν αν τα πάγωσε ο Σόιμπλε, με τους θεσμούς να δηλώνουν ότι ήταν ενήμεροι για το βοήθημα, με τους δικούς μας να δηλώνουν άγνοια.
Αν ήταν για το καλό της κοινωνίας, ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, θα είχε ενημερώσει ο Τσίπρας τα άλλα κόμματα, θα υπήρχε μια συνεννόηση στο εσωτερικό μας να μη δείχνουμε τόσο ρεμπετ ασκέρι . Αλλά όχι. Φυσικά και όχι.
Ξεκατινιάζονται υπουργοί στην βουλή σαν τους τελευταίους των τελευταίων,απογοητεύουν και άλλο τον κόσμο, με τους συνταξιούχους να φωνάζουν το παράπονο τους για την κλοπή που τους έχει γίνει τόσα χρόνια έξω από την Βουλή.

Προσπαθώ να κάνω μια προβολή στον χρόνο μπροστά και να φανταστώ το τι θα λέμε για αυτούς τους ανθρώπους μετά 10, 20 χρόνια.
Πως θα τους έχει καταγράψει η συλλογική μας μνήμη άραγε.

Η σκέψη μας είναι στο Χαλέπι, στους καταυλισμούς, στους βασανισμένους ανθρώπους που γεμίζουν τους δρόμους, στο κάθε σπίτι που βιώνει την θλίψη που υπηρετούν τόσο πιστά οι εκλεγμένοι μας αντιπρόσωποι.
Μοιάζουν τόσο παλιοί που ούτε ο παλιατζής δεν θα τους έπαιρνε αν ήταν πράγματα.

Ήμαστε εκατομμύρια , ήμαστε μόνοι μας, ο Θεός να μας βοηθήσει.

Σημείωση
Ο Σύριζα Ανελ και άπαντες εκτός ΚΚΕ έχουν ψηφίσει την κατάργηση της 13ης σύνταξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου