Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Η υπόσχεση του κ.Κούκουζα στην Κάρυστο.

Ο κ. Κούκουζας είχε έρθει μαζί με άλλους από το Επιμελητήριο για τις εκδηλώσεις των Ανεμοπυλών- Εμπορικού Συλλόγου - Eπιμελητήριου, η μια όποια σειρά θέλετε, στην Κάρυστο.

"Γεια σου Σοφία,χαθήκαμε" μου είπε.
Είχαμε χαθεί βέβαια, γιατί τον είχα ενημερώσει και για την συγκέντρωση και για το ψήφισμα αλλά δεν το είδα έκτοτε. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Είχα θυμώσει τόσο πολύ, που τον έσβησα από το φέις.
Γελάτε, αλλά δεν είχα άλλο τρόπο να το δείξω.
Που λέτε, ήμασταν στην Αλέα για να πάρω και μια φωτό το συγκρότημα που έπαιζε.
" Καλησπέρα , καλώς ήλθατε, και ,εσείς δεν είστε και στην περιφέρεια?"
"Ναι " μου λέει.
"Και τι κάνει η περιφέρεια για τις φωτιές από το δίκτυο της ΔΕΗ αφού έχει αποδειχθεί ότι πολλές από αυτές έχουν αυτήν την αιτία?"

" Θα κάνω ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο", μου λέει.
Αμέσως λοιπόν, πήρε χαρτί και στυλό, και έγραψε μπροστά μου την ερώτηση που θα κάνει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.
Του εξήγησα το πως και το τι έχει γίνει μέχρι τώρα, είπα και ευχαριστώ και έφυγα.

Το δημοσιοποιώ τώρα για να ήμαστε και σίγουροι ότι θα φέρει το πρόβλημα στην περιφέρεια, όχι ότι δεν το ξέρουν ΒΕΒΑΙΑ!, ΑΛΙΜΟΝΟ!! Αλλά όπως και να το κάνουμε, καλά τα έργα κλπ, αλλά αν δεν γίνει κάτι δραστικό για να σταματήσουν οι φωτιές, τι νόημα έχουν όλα τα άλλα?

Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.
Να φέρουμε το πρόβλημα στην επιφάνεια, όχι ο καθένας μόνος του, αλλά οι πολίτες και τα όργανα μαζί, και ας μας γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Εμείς θα έχουμε κάνει αυτό που πρέπει, και τα όργανα θα έχουν λειτουργήσει για τον σκοπό που υπάρχουν, δηλ, να εκφράσουν το δημόσιο αίσθημα και πρόβλημα.

Για να δούμε λοιπόν, θα γίνει η ερώτηση? Και τι θα αποφασίσει η περιφέρεια?

Με τον αέρα του υποψήφιου Προέδρου ο Κούκουζας στην Κάρυστο

eviakosmos.gr
Με τον αέρα του υποψήφιου Προέδρου ο Κούκουζας στην Κάρυστο
Την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα ανακοινώσει και επίσημα πλέον παρουσιάζοντας και τους πρώτους «στρατιώτες» της παράταξης, ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου και Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Εύβοιας, Βαγγέλης Κούκουζας. Βρέθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Κάρυστο τιμώντας με την παρουσία του την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο κ. Κούκουζας ο οποίος είναι Διευθυντής στην ΑΝΔΙΑ, μεταξύ «τυρού και αχλαδιού» ξεκαθάρισε το τοπίο, επισημαίνοντας ότι τον ενδιαφέρει να κατέβει στις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη στο Επιμελητήριο ως υποψήφιος Πρόεδρος. Ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές αναζητώντας νέα, μη τρωτά πρόσωπα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του και θα δώσουν την ευκαιρία στα μέλη του επιμελητηρίου να δράσουν μέσα από ένα πρόγραμμα, προς όφελος των επιχειρήσεων του Νομού.
 Ξεκαθάρισε πως θα έχει στο συνδυασμό και ανθρώπους οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί και αποτελούν για τον ίδιο «δοκιμασμένη συνταγή» δεδομένου ότι η εμπειρία αυτών μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός στους νέους που θα αναλάβουν στην συνέχεια.
Η Κάρυστος αγαπάει το Βαγγέλη Κούκουζα και βέβαια εκείνος το εισπράττει γενναιόδωρα από τον κόσμο, κάθε φορά που θα την επισκεφθεί. Στο σύντομο χαιρετισμό που απηυθυνε την Κυριακή στην Πλατεία Αμαλίας στην Κάρυστο είπε:
«Χαιρετίζω την εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου, μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Προσωπικά εύχομαι σε όλους τους επαγγελματίες –εμπόρους και στους κατοίκους της Καρυστίας Υγεία, Δύναμη, Δημιουργία , για τη νέα χρονιά.
Εύχομαι να βγούμε από την πολύχρονη και επώδυνη οικονομική κρίση και να ξαναμπούμε στους παλιούς ρυθμούς ζωής. Ο Δήμος Καρύστου με την βοήθεια όλων των παραγόντων ξεκόλλησε από την μετριότητα. Ανεβαίνουμε ένα δρόμο ανηφορικό και δύσκολο.
Πιστεύω όμως ότι η καταξίωση και η καθιέρωση μέσα από προσπάθειες έρχεται»

Ερώτηση ρητορική προς την δημοσιογράφο.
Από που καταλαβαίνει ότι η Κάρυστος, όλη η Κάρυστος, αγαπά τον κ.Κούκουζα? Βλέπω να μπαίνει μπροστά ...αγαπόμετρο στις εκλογές του Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...