Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Ας τους μαζέψει κάποιος τέλος πάντων.

Δεν έχουν τέλος οι ανοησίες που πετάνε οι συριζοανελ με τελευταία , μέχρι στιγμής, του Ζουράρι.
Δεν έχω λόγια, δεν περιγράφω άλλο, που λένε μερικοί εκφωνητές αγώνων..
 Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω το πως συνέχεια , μα συνέχεια δεν καταλαβαίνουμε το τι λένε και χρειάζεται η επανατοποθέτηση και η εξήγηση κλπ και τα λοιπά, για πράγματα και λόγια, που μεταξύ μας όταν μιλάμε δεν χρειάζεται ούτε καν να τα πούμε.

Το να χάσουμε μερικά νησιά δεν είναι σπουδαίο το θέμα είναι να μην χάσουμε τη γλώσσα μας είπε ο υφυπουργός   Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξη Τύπου.

«Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν»

Για τις αλλαγές την Παιδεία, στη σημασία της ελληνικής γλώσσας η οποία απειλείται είπε χαρακτηριστικά ««Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν»,  και συμπλήρωσε  πως η ελληνική γλώσσα απειλείται από παρακμή και υπονόμευση και  «τελεί υπό απειλήν».
Παρεμβαίνοντας ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρογλου προσπάθησε να καλύψει το σχόλιο του υφυπουργού, δηλώνοντας «επειδή τον ξέρω τον Κώστα, αυτό που είπε δεν αφορούσε τα νησιά, αλλά τα υλικά πράγματα’’.
Εντούτοις, ο κ. Ζουράρις επέμεινε, δηλώνοντας ότι «επί 3.000 χρόνια κερδίζουμε και χάνουμε νησιά, το θέμα είναι να μην χάσουμε τη γλωσσά μας».
tribune.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ ρε Σοφια? Αναπαραγετε κατι για το οποιο γνωριζετε τι και πως και τα γιατι και ολα.... Ο Ο ζουραρις αυτο ενοουσε???Α ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ....ΑΛΛΑ ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ...

Δημοσίευση σχολίου

Ο Αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Καρύστου ξεκινά μια νέα εποχή στην φροντίδα υγείας.

  Η  στιγμή που όλοι περιμέναμε σε σχέση με το Νοσοκομείο μας, έχει ήδη φτάσει. Η εποχή που ο αξονικός τομογράφος δίνει την καλύτερη εικόνα ...