Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια αφιέρωση σε αρρωστούληδες και αρρωστούλες.

Αποτέλεσμα εικόνας για photo sick personΝαι λοιπόν, είναι Χριστούγεννα και είσαι στο κρεββάτι.
Έχεις και συ αυτή την ίωση που ρίχνει ολόκληρες οικογένειες με την σειρά και εναλλάξ κάτω και τους ταλαιπωρεί με όλα αυτά τα συμπτώματα και προκαλούν ένα μπλιαξ.

ΥΠΟΜΟΝΗ.
Δεν είσαι ο μόνος ούτε η μόνη.
Πολύ πιθανόν να κάνεις αφηρημένα περάσματα από το φεις για να χαζέψεις άλλη μια ευτυχισμένη φατσούλα και αναρωτιέσαι, το πως τα καταφέρνουν και έχουν τέτοια κέφια ενώ εσύ τραμπαλίζεσαι ανάμεσα στην απόλυτη βαρεμάρα και στα όρια της θλίψης που παλεύει με τον θυμό και κάθε λίγο και λιγάκι ρωτάς το σύμπαν, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, σου απαντά το σύμπαν και σου κολλάει στην πονεμένη μουρίτσα σου τα ποστ των φίλων σου που τσουγκρίζουν, ψήνουν, γλεντάνε στολίζουν, κάτι χαρούμενο τέλος πάντων.

Περαστικά είναι και αν  γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα ετεροχρονισμένα δεν θα πειράξει κανέναν, άλλωστε τον τέταρτο αιώνα αποφασίστηκε να γιορτάζουμε σήμερα και όχι μια άλλη μέρα.
Να μαζευτούμε όλοι μαζί να δεις πόσοι πολλοί θα ήμαστε και θα κάνουμε και το καλύτερο πάρτι κοντά στις απόκριες και πριν το Πάσχα.

Αναγνώστες κάτι έχει χαλάσει στο πληκτρολόγιο και δεν βγάζει σημεία στίξης. Ελπίζω να τα βάζετε μόνοι σας ενώ διαβάζετε..and MERRY SICK CHRISTMAS DAY TO ALL and Antonis.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!