Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Μια αφιέρωση σε αρρωστούληδες και αρρωστούλες.

Αποτέλεσμα εικόνας για photo sick personΝαι λοιπόν, είναι Χριστούγεννα και είσαι στο κρεββάτι.
Έχεις και συ αυτή την ίωση που ρίχνει ολόκληρες οικογένειες με την σειρά και εναλλάξ κάτω και τους ταλαιπωρεί με όλα αυτά τα συμπτώματα και προκαλούν ένα μπλιαξ.

ΥΠΟΜΟΝΗ.
Δεν είσαι ο μόνος ούτε η μόνη.
Πολύ πιθανόν να κάνεις αφηρημένα περάσματα από το φεις για να χαζέψεις άλλη μια ευτυχισμένη φατσούλα και αναρωτιέσαι, το πως τα καταφέρνουν και έχουν τέτοια κέφια ενώ εσύ τραμπαλίζεσαι ανάμεσα στην απόλυτη βαρεμάρα και στα όρια της θλίψης που παλεύει με τον θυμό και κάθε λίγο και λιγάκι ρωτάς το σύμπαν, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, σου απαντά το σύμπαν και σου κολλάει στην πονεμένη μουρίτσα σου τα ποστ των φίλων σου που τσουγκρίζουν, ψήνουν, γλεντάνε στολίζουν, κάτι χαρούμενο τέλος πάντων.

Περαστικά είναι και αν  γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα ετεροχρονισμένα δεν θα πειράξει κανέναν, άλλωστε τον τέταρτο αιώνα αποφασίστηκε να γιορτάζουμε σήμερα και όχι μια άλλη μέρα.
Να μαζευτούμε όλοι μαζί να δεις πόσοι πολλοί θα ήμαστε και θα κάνουμε και το καλύτερο πάρτι κοντά στις απόκριες και πριν το Πάσχα.

Αναγνώστες κάτι έχει χαλάσει στο πληκτρολόγιο και δεν βγάζει σημεία στίξης. Ελπίζω να τα βάζετε μόνοι σας ενώ διαβάζετε..and MERRY SICK CHRISTMAS DAY TO ALL and Antonis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου