Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Θεατρική ομάδα Μαρμαρίου των Ανεμοπυλών . Ένα δυναμικό ξεκίνημα.

 Η Θεατρική ομάδα Μαρμαρίου- του Πολιτιστικού Αθλητικού και Τουριστικού Οργανισμού των  Ανεμοπυλών του δήμου Καρύστου,-  δημιουργήθηκε μόλις τον Νοέμβρη που μας πέρασε και παρά το σύντομο διάστημα της δημιουργίας της, κατάφεραν και έδωσαν την πρώτη τους παράσταση.
Υπάρχουν κιόλας τρεις ομάδες, η παιδική ,η εφηβική και των ενηλίκων με δασκάλα την Αθανασία Καλογιάννη, θεατρολόγο και ηθοποιό.
Η Αθανασία είναι γνωστή στην περιοχή για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα της Καρύστου στο παρελθόν και παρά το νεαρό της ηλικίας της, η εργατικότητα και η πείρα της, έφερε γρήγορα αποτελέσματα.


Η κ.Ρόδο Σφυρίδη σαν μέλος των Ανεμοπολών και με πολύχρονη πείρα βοηθά τις ομάδες ,όπως και η κ.Βασιλική Τόγια, ενώ στην μουσική κάλυψη ήταν  κ.Σέβη Στελιάτου .

Ο κόσμος του Μαρμαρίου έχει αγκαλιάσει αυτήν την νέα προσπάθεια των Ανεμοπυλών που στεγάζεται στον χώρο του χορευτικού, όπως στεγάζονται και άλλα είδη χορού  που ξεκίνησαν φέτος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και  όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.
Εύχομαι να έχουν όλοι μια δημιουργική , χαρούμενη και καλλιτεχνική νέα χρονιά.

Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα της κ.Τσολάκη στο φέις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε στο Netflix. " Black Earth Rising"

Ένα αστυνομικό-πολιτικό και κοινωνικό δράμα που μιλά για την γενοκτονία στην Ρουάντα, μόλις το 1994. Όταν δηλ εμείς εδώ δεν πιστεύαμε ποτέ ό...