Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Ενημέρωση για την κατάσταση του Νομού Εύβοιας εν όψει των καιρικών φαινομένων

Εμφάνιση FOTO_29122016.jpg

  Δελτίο τύπου.
Ενημέρωση Εκχιονισμών 29-12-2016
Το σύνολο του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Εύβοιας παραμένει ανοικτό και η κυκλοφορία διεξάγεται απρόσκοπτα, παρά τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση στο σύνολο σχεδόν των ορεινών και ημιορεινών όγκων.

Ειδικότερα, ελεύθερη είναι η κυκλοφορία στο τμήμα Ψαχνά - Προκόπι (Άγιος, Παγώντας). Ομοίως, ελεύθερα κινούνται τα οχήματα, στη Βόρεια Εύβοια, στο ορεινό σύμπλεγμα Βουτά - Κοκκινομηλιάς - Κρυονερίτη - Μονοκαρυάς - Κερασίας, αλλά και στη Νοτιοκεντρική Εύβοια στο τμήμα Σέττα - Μανίκια - Μακρυχώρι.

Στην περιοχή της Δίρφυος, προσπελάσιμο είναι πλέον το τμήμα Στενή - Στρόπωνες, ενώ διανοίγεται ο "δασικός" δρόμος προς το Μετόχι, που μέχρι στιγμής εξυπηρετείται μόνο μέσω Κύμης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός  δήλωσε σχετικά: "Ο στόλος της Περιφερειακής  Ενότητας Εύβοιας, ιδιόκτητος και μισθωμένος, επιχειρεί σε πλήρη ανάπτυξη από τα ξημερώματα της Πέμπτης, με στόχο να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες της βαριάς χιονόπτωσης στην οδική κυκλοφορία. Συστήνουμε στους οδηγούς να χρησιμοποιούν τις αντιολισθητικές αλυσίδες, ώστε να μετακινούνται με ασφάλεια και ταυτόχρονα να μην παρακωλύουν το δύσκολο έργο του εκχιονισμού. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις".

Για οποιαδήποτε πρόβλημα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασία της Π. Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000 όλο το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20/1/2021 Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

  Σήμερα η ψήφιση για την αιγιαλίτιδα ζώνη στο Ιόνιο και η ορκωμοσία Biden. Επίσης σήμερα ήταν μια ωραία ζεστή μέρα που η αγορά ήταν ανοιχτή...