Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις στην πλατεία Καρύστου!Η σημερινή μέρα κύλισε σαν ένα μεγάλο πάρτι για τα παιδιά με στιγμές γεμάτες παιχνίδι και μουσική. Η μικρούλα της φωτογραφίας χόρεψε και την ψυχή της και ήταν ίσως το πιο ευτυχισμένο παιδί της βραδιάς.Η χαρά της ήταν τόσο μεταδοτική, που όλοι οι μεγάλοι τριγύρω δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ρυθμό της .
 Το μεσημέρι χόρεψαν τα παιδιά του συλλόγου ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΟΙ ενώ μετά ακολούθησε πρόγραμμα με νησιώτικα , ενώ το απόγευμα την σειρά τους είχαν τα παιδιά του συλλόγου ΧΟΡΟΔΙΑΣΤΑΣΗ.
Αμέσως μετά όλα τα παιδιά μαζεύτηκαν και σε μια αντίστροφη μέτρηση άναψε και το δέντρο,ενώ τα πυροτεχνήματα  φώτισαν τον ουρανό.

 Ο κ.Βόσσος  υποσχέθηκε στα παιδάκια ότι στις απόκριες θα μας φέρει τσίρκο, προς μεγάλη χαρά των παιδιών!

 Η ουρά στο τρομπολίνο δεν έλεγε να σταματήσει και αυτό δείχνει το πόσο χαρά σκόρπισε αυτή η επιλογή, ενώ η ορχήστρα λόγω κρύου , περιορίστηκε στο εσωτερικό της Αλέα που μέχρι αυτή την ώρα, παίζει όμορφη μουσική.
 Ανάμεσα στον κόσμο στην Αλέα συνάντησα και τον κ.Βαγγέλη Κούκουζα που δεν έρχεται απλώς για βόλτα, αλλά πάντα παρεμβαίνει ωφέλιμα προς την κοινωνία της περιοχής, από την βοήθεια στους αγρότες μετά τις φωτιές μέχρι και κονδύλια για την οδοποιία .
Το μέλλον επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την πολιτική του πορεία στην Εύβοια και εμείς εδώ ήμαστε ,συμπαραστάτες σε όσους βάζουν προτεραιότητα τις ανάγκες του τόπου μας.

κ.Βόσσος, κ.Ντασίου, κ, Αλεξανδρής κ.Λιάπη και η κ.Αγιοστρατίτη, από την σελίδα της κ.Αγιοστρατίτη.

Και έτσι μελωδικά έκλεισε η πολύ πετυχημένη εκδήλωση στην πόλη μας, η οποία ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καρύστου και του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου.
Να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο και την κ.Αγιοστρατίτη προσωπικά .
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Καρύστου ξεκινά μια νέα εποχή στην φροντίδα υγείας.

  Η  στιγμή που όλοι περιμέναμε σε σχέση με το Νοσοκομείο μας, έχει ήδη φτάσει. Η εποχή που ο αξονικός τομογράφος δίνει την καλύτερη εικόνα ...