Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Γράμματα στον Άγιο Βασίλη.

Κάθε τέτοιες μέρες τα παιδιά γράφουν γράμματα και ζητάνε τα δωράκια τους, ενώ οι μεγάλοι κάνουν ευχές μέσα τους, απ έξω τους, και καμιά φορά, κάνουν ευχές που ταιριάζουν οι από μέσα με τις απ΄έξω.

Αν γράφατε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη για την νέα χρονιά και θα έπρεπει να ζητήσετε ένα μόνο πράγμα, ποιο θα ήταν αυτό.
Ένα μόνο και θα ήσασταν σίγουροι και σίγουρες και από ένα θαύμα, θα ξέραμε ότι θα γινόταν, τότε πιο είναι αυτό το μοναδικό πράγμα που θα ζητούσατε.
Ο Έλληνας Άγιος Βασίλης του Βερολίνου
Ας επικεντρωθούμε σε αυτό το μοναδικό πράγμα και να μην το ξεχνάμε κάθε φορά που παραπονιόμαστε για το ένα και το άλλο, ότι όσο έχουμε αυτό το ένα, όλα τα άλλα, θα τα βολέψουμε με τον έναν η τον άλλον τρόπο.

Όλοι ευχόμαστε με όλη μας την δύναμη αυτό που θέλουμε πιο πολύ, και μερικές φορές, αυτή η διάθεση από μόνη της γίνεται η αιτία για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Τώρα βέβαια, μας έχουν φορτώσει τόσα πράγματα που όσο και να προσπαθούμε να δούμε θετικά τους φόρους ας πούμε, δεν γίνεται να τα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.
Το πολύ πολύ να μας πιάσει μια αναισθησία και να τους αγνοούμε.

Καλή επιτυχία λοιπόν στο ένα του κάθε ενός και της κάθε μιας για την νέα χρονιά και ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να είναι καλός μαζί σας.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ήρθε τσινος ο μπετζινας τσ πήρε αχ αχ.. ..καρουνα..
έλιωσα...
τσι σερνικό είναι τούτο..

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ. Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα έγραψες, και τι είναι η καρουνα..

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Μάλλον είναι η χειρότερη ανάρτηση ever,με μόνο ένα σχόλιο και εκείνο..μήπως θα την σβήσω..χμμμ.Μήπως να κάνω κανάλι στο you tube like 2j...xm.

Ανώνυμος είπε...

οχι μη το σβησεις καλε
χρονια πολλα

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΟΜΑ/καρουνα καλε

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου.

  Η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου    ΑΠΕ Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου αποτελεί μία πράξη θάρρους και δυστυχώς μερικά σχ...