Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λάθος στο λάθος.

Χτες στις προεδρικές της Αυστρίας κέρδισαν οι Οικολόγοι Πράσινοι και άφησαν δεύτερη την Ακροδεξιά ενώ ο Ρένζι που ταύτισε την πολιτική του και τον εαυτό του με το δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος έχασε με μεγάλη διαφορά.
Η Ευρώπη για άλλη μια φορά αλλάζει και εμάς μας αλλάζουν τα φώτα συνεχόμενα γιατί δεν φταίει ο Σύριζα, δεν φταίει κανείς, φταίει ο Σόιμπλε ο εγωπαθής, θα μπορούσαμε να πούμε με δυο κουβέντες.

Οι πολιτικές λιτότητας δεν οδηγούν παρά στην ασφυξία, η φορολογία στην εξαφάνιση του κάθε εισοδήματος και σύμφωνα με τις μετρήσεις και στην εξαφάνιση του πληθυσμού.
Αυτό σημαίνει ότι με λιγότερες γεννήσεις μαζί με το φευγιό των νέων στο εξωτερικό δεν φτάνουν όσοι δουλεύουν να πληρώνουν τις συντάξεις από την μια, ενώ από την άλλη, ο πληθυσμός συρρικνώνεται με θλιβερά και απαισιόδοξα αποτελέσματα.

Είναι λάθος αυτή η πολιτική και την φωνάζουν τώρα πια παντού μιας και την ζουν σιγά σιγά όλο και περισσότεροι λαοί στο πετσί τους, αλλά το μεγάλο αφεντικό έχει μουλαρώσει και δεν αλλάζει ούτε κεραία .
Τι θα κάνουμε δεν ξέρω πραγματικά..Είναι φοβερό αυτό που μας συμβαίνει και γυρίζουμε γύρω γύρω από τα ίδια και τα ίδια σαν τα ποντίκια στο εργαστήρι με τον Σόιμπλε να καταγράφει αντιδράσεις και να ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας.
Η Γερμανία δεν θα αλλάξει μυαλά αν δεν γίνει κάτι στο εσωτερικό της, και παρά  τα όσα ακούμε για το πλεόνασμα της κλπ, δεν νομίζω ότι μακριά αυτή η μέρα.


Πως θα βρει όμως εμάς αυτή η μέρα, είναι ένα άλλο θέμα.http://www.liberal.gr/arthro/98517/oikonomia/2016/ta-prota-bimata-tis-italias-meta-to-ochi.html


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!