Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Και όμως, είχε αποτέλεσμα!


Και όμως είχε αποτέλεσμα!
Χτες η μέρα κύλησε στους ρυθμούς της διοργάνωσης για τα παιδιά και αν και η κίνηση ήταν υποτονική στα καταστήματα, κατάφεραν να αλλάξουν την ψυχολογία όλων παρευρέθησαν στην αγορά και στην πλατεία.
 Κατάφεραν να δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους.
Από τον κ.Βόσσο που έμεινε δυο μέρες όρθιος στην πλατεία να επιτηρεί τα πάντα μέσα στο κρύο, τον Δημήτρη Κανακάρη που για άλλη μια φορά στάθηκε αξιόμαχος συμπαραστάστης, από τον Γιώργο τον Λυκουρόπουλο που έτρεχε σαν σβούρα και μοίραζε λιχουδιές, από τους συμμετέχοντες σε κάθε δράση, μέχρι και τους φίλους μας από το Επιμελητήριο που έχουν σταθεί τόσες φορές κοντά μας, και βοηθάνε υλικά στο να γίνονται όμορφα πράγματα στην πόλη μας.
Τα παιδιά γεμίζουν αναμνήσεις, οι μεγάλοι παρασύρονται στην χαρά τους, η δρόμοι γεμίζουν με γέλια και χαμόγελα, και λυπάμαι που δεν είδα και περισσότερους μεγάλους γιατί και σε αυτούς θα άλλαζε η ψυχολογία ,και αυτό το έχουμε μεγάλη ανάγκη όλοι.
Η αλήθεια είναι ότι η περιρρέουσα γενική κατάσταση μας έχει καταβάλει, και σας και εμένα, και αν δεν ήταν η έννοια του να γίνει κάτι τόσο ωραίο και να περάσει απαρατήρητο σε όσους δεν το χάρηκαν, δεν θα είχα κατέβει ούτε και γω.
Αλλά τελικά βοήθησε πάρα πολύ και σας παροτρύνω να κάνετε μια προσπάθεια να  καταπολεμάτε την διάθεση που σας κρατά στο σπίτι και να συμμετέχετε εκεί που υπάρχει θετική ενέργεια, μιας και είναι ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ.

Μερικοί ψάχνουν να βρουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις πολλές φορές σε ότι γράφω, μόνο που δεν υπάρχει παρά μόνο η πρώτη.

Image may contain: 1 person, horse, hat and outdoor
foto Άννας Γάσπαρη, Η Μαρία Τσαπέπα με το πανέμορφο άλογο που έκανε βόλτες τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου