Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές από τον Πρόεδρο της Δημοτικής τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Καρύστου Ν.Παντελή

Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μέρες αγάπης και αδελφοσύνης μας προτρέπουν να ξεχάσουμε για λίγο το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να μοιραστούμε περισσότερες στιγμές με πρόσωπα οικεία κι αγαπημένα. Παράλληλα  μας δίνεται  η ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα και ταυτόχρονα να προσδιορίσουμε τους στόχους και τις προσδοκίες για την από εδώ και μετά πορεία μας. Έχουμε την ευκαιρία να αναλογιστούμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας αλλά και τα λάθη που ενδεχομένως κάναμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και τελικά να γίνουμε καλύτεροι για τον εαυτό μας και χρησιμότεροι για το κοινωνικό σύνολο. Κι αυτό σχετίζεται  με όλες τις μορφές ανθρώπινης δραστηριότητας σε μια οργανωμένη κοινωνία, την οικονομική, την πολιτιστική, την κοινωνική, ασφαλώς και την πολιτική.  
Ας ευχηθούμε σε όλους μας η Γέννηση του Θεανθρώπου και το φως που οδήγησε τους Μάγους στη φάτνη να οδηγεί όλους μας στη σωστή πορεία. Να μας δίνει δύναμη, υγεία, πρόοδο, ειρήνη και αγάπη για τους συνανθρώπους μας.    
Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2017    

Νικόλαος Κ. Παντελής
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ  ΝΔ Καρύστου

Εμφάνιση blob.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...