Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Κράξτε τους ανελέητα!

Δεν μπορώ να αφήσω πίσω μου τις δηλώσεις Ζουράρη αν και πέρασε μια ολόκληρη μέρα.
Την ακούω και την ξανά ακούω μήπως και δεν κατάλαβα καλά κάτι, μήπως άφηνε να διαφανεί η υπερβολή των δασκάλων στο παράδειγμα, μήπως μέσα στον λόγο του , υπήρχε η μεταφορά η, κάποιο άλλο λογοτεχνικό κέλευσμα που θα έκανε να συνδέσουμε τα λεγόμενα του με κάποιο αρχαίο κείμενο που ανέφερε μετά, ενώ για άλλη μια φορά, έβρισε όσους τόλμησαν να μην καταλάβουν τον καταπληκτικό του λόγο.

Ο Ζουράρης δεν είναι παρά ένας άλλος νάρκισσος, αμετροεπής και στην καθομιλουμένη βαρεμένος που δεν θα έπρεπε να είναι πουθενά κοντά σε ότι αφορά τα κοινά, παρά μόνο σε κάποιο αμφιθέατρο με την ταμπέλα του εκκεντρικού .

Κράξτε τους ανελέητα , φτάνει πια με τις ανοησίες. Είναι επικίνδυνος και αυτός και όσοι προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν, μιας και το "Δεν πειράζει να χάσουμε μερικά νησιά, έχει ξαναγίνει και τα ξαναπαίρνουμε πίσω" δεν χωράει πουθενά και δεν θα έπρεπε να χωράει κανέναν.


Και για τους φίλους που ξέρουν τι εννοούσε, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ιδιότητα του σαν υπουργός της κυβέρνησης που δέχεται μαζί με την χώρα επίθεση από τον Ερντογάν, με το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου δεσμευμένο για ασκήσεις για 11 μήνες και τις συνεχείς αμφισβητήσεις της εθνικής μας κυριαρχίας, δεν δικαιολογούνται τέτοιες εκφράσεις που δίνουν στον οποιοδήποτε εχθρό μας μικρό η μεγάλο έρεισμα για περαιτέρω διεκδικήσεις , μη δείχνοντας σθεναρή Εθνική στάση.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Τουρκία επιχειρεί να δεσμεύσει τρείς περιοχές του Αιγαίου για περίπου 11 μήνες, σε άλλη μια προκλητική κίνηση. 

Σύμφωνα με τις NAVTEX 821-822-823/16 που εκδόθηκαν χθες η Τουρκία επιχειρεί να δεσμεύσει 3 περιοχές του Αιγαίου - Βόρεια ΛΗΜΝΟΥ - ΒΑ ΣΚΥΡΟΥ και Νότια ΙΚΑΡΙΑΣ - για μεγάλα χρονικά διαστήματα, συνολικά για 11 μήνες περίπου, για το έτος 2017.

Η Τουρκία φαίνεται να ακολουθεί την ίδια τακτική με το 2016, όταν με αντίστοιχες NAVTEX επιδίωξε να δεσμεύσει τις ίδιες περιοχές για όλο το έτος - 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2016.

Πριν μόλις δύο βδομάδες οι Τούρκοι έσπευσαν να περιλάβουν το Καστελλόριζο μέσα σε τουρκική άσκηση, αποκόπτοντάς το πλήρως από την Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Καρύστου ξεκινά μια νέα εποχή στην φροντίδα υγείας.

  Η  στιγμή που όλοι περιμέναμε σε σχέση με το Νοσοκομείο μας, έχει ήδη φτάσει. Η εποχή που ο αξονικός τομογράφος δίνει την καλύτερη εικόνα ...