Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Προσοχή στα Τα τέλη αντιρρήσεων

Πολλά ερωτηματικά και πολύ οργή έχουν φέρει όχι μόνο οι δασικοί χάρτες αλλά και το τρόπος που καλούντε οι πολίτες να μιλήσουν για το πρόβλημα τους μιας και πρέπει να πληρώσουν αδρά για να ακουστούν.
Είναι παράλογο και δεν μου φαίνεται καθόλου σύννομο, αφού είναι στην λογική , Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου δικά μου.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα κόμματα αλλά όλος ο κόσμος πρέπει να βρει τρόπο να αντιδράσει σε αυτή την αλητεία.
 Μερικά παραδείγματα μας δίνει η φίλη μας από το φεις.
 
Katerina Apostolatou to Kollia Sophia
48 mins ·
ΠΑΡΑΒΟΛΑ (τέλος αντιρρήσεων): Οι δασικοί χάρτες δε καθορίζουν ιδιοκτήτη αλλά αφορούν στη χρήση της γής. Οταν ένας πολίτης υποβάλλει την αντίρρησή του το παράβολο δεν υπολογίζεται για το σύνολο των στρεμμάτων, αλλά για κάθε κομμάτι χωριστά. Π.χ. έχει κάποιος 250 στρέμματα δασικά σε 2 τμήματα (200 στρ. εδώ και 50 στρ. σε άλλο σημείο) πρέπει να υποβάλλει δύο αιτήσεις και τότε δεν υπάγεται στη κατηγορία από 100-300 στρ. = 1.400 € αλλά για τα 200 στρ. θα καταβάλει 1.400€ και για τα υπόλοιπα 50 στρ. άλλα 700€. Σύνολο: 2.100Ε.


Διαβάζουμε για τα παράβολα και αν τα καταλαβαίνω καλά , έχει δίκιο η κ.Αποστολάτου. Για κάθε περίπτωση ιδιοκτησίας ξεχωριστά. ΤΡΟΜΕΡΟ.
Να καταβάλει το ειδικό τέλος αντιρρήσεων για κάθε περίπτωση ιδιοκτησίας και να παραλάβει τα αποδεικτικά πληρωμής

 ΠΑΡΑΒΟΛΟ 2ο Ερώτημα: 5 αδέλφια έχουν κληρονομήσει 300 στρ. κάπου στην Καρυστία. Εχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς, αλλά δεν έχουν μοιράσει ακόμα την περιουσία τους (ο καθένας συμπληρώνει στο Ε9 τα ποσοστά του) η οποία με τους καινούριους δασικούς χάρτες έχει ανακηρυχθεί δασική. Ποιός θα κάνει την αίτηση και πως υπολογίζεται το παράβολο; ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου