Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκ βαθέων από μένα για σας για διαμαρτυρίες και αγώνες.

Μπλέξαμε παιδιά, μπλέξαμε άσχημα που γίνεται ασχημότερο κάθε μέρα.
Η Αξιολόγιση που θα τέλειωνε πριν 6 μήνες και πριν 5 μήνες, και σίγουρα πριν 4 ,αλλά οπωσδήποτε πριν 3, για να μην πούμε βεβαιότατα πριν 2, ενώ πριν 1 ένα το είχαμε σίγουρο, αλλά τώρα που ήταν χτες θα πάει για τις 20, που δεν το βλέπουμε γιατί σκέφτονται ότι δεν συμφωνούν , ενώ το καλοκαίρι δεν είναι κακό, μπορεί να είναι παρά ένα τσακ πριν το απευκταίο.Τα τρακτέρ ολούθε απλώνονται στην επικράτεια , πυροσβέστες σπάνε πόρτες σε υπουργείο και τα σώματα ασφαλείας κάνουν κατάληψη και περιμένουν τον υπουργό να τους μιλήσει.

Όλα καλά όλα ανθηρά και στο τσακίρ κέφι βγήκε το ΕΦΚΑ και μπορούμε να το βλέπουμε στις οθόνες μας το χρέος στα ταμεία, αλλά τουλάχιστον πληρώνουμε κάθε μήνα πιο λίγα.

Ξεκίνησα να διαβάζω λογοτεχνία να γράφω παραμύθια και καταλήγω να φωνάζω από εδώ για ανεμογεννήτριες και να διαβάζω νόμους.
Άσχημα πράγματα.
Με πάει η κατάσταση για διαμαρτυρίες  πάλι , αλλά δεν περάσαμε και άσχημα στους αγώνες .
Θυμάστε που πήγαμε στην Αθήνα για το Σχολείο?
Που μπουκάραμε στα γραφεία στην Χαλκίδα για το Νοσοκομείο και έπεσαν και κάτι ψιλές στην Γέφυρα?
Εγώ έβγαζα φωτογραφίες ενώ τώρα μαθαίνω ότι θα μπορούσα να πάω και για ψώνια..
Για να μην πούμε για το Νοσοκομείο που μας έμαθε όλη η Ελλάδα με τα γνωστά γεγονότα.

Καλά, την Εφορία την προσπερνάω γιατί ήταν τελειωμένα πράγματα και τσακώθηκα με τόσο κόσμο που τους το έγραφα και μου θύμωσαν τότε, αλλά τώρα είμαστε εντάξει.

Δεν έχει σημασία για το που ξεκινάς, σημασία έχει για το πως αντιμετωπίζεις αυτά που βρίσκεις στον δρόμο και ήρθε πάλι η ώρα να κάνουμε το κάτι τις μας.
Θα μου πεις, καλά δεν καθόσουν τόσο καιρό, τι σε έπιασε πάλι με τα αιολικά?

Θα σας πω, πρώτα ήταν οι χάρτες που έδειχναν αιολικά εκεί που ήταν κάποτε κόκκινες γραμμές, μετά οι φωτιές, και μετά που βρήκα και άλλους  να φωνάζουμε παρέα.
Ωραίο πράγμα να έχεις παρέα  και να μην φωνάζεις μόνος και μόνη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιορτή Νίκης του Λευτέρη Ραβιόλου μετά την καθαρή εντολή του λαού της Καρυστίας.

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε απόψε μπροστά το εκλογικό κέντρο της Καρύστου μετά την καθαρή νίκη του συνδυασμού του Λευτέρη Ραβιόλου.
Όπως και την προηγούμενη φορά ο κ.Βόσσος προλόγισε τον κ.Ραβιόλο στο βήμα ο οποίος με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε τον κόσμο που επισφράγισε την προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του.
Συνέχισε λέγοντας ότι με τόλμη και εργατικότητα, αναλαμβάνει την ευθύνη να πάει τον τόπο ακόμα πιο μπροστά παίρνοντας την αποψινή σπίθα .
Ευχαρίστησε την οικογένεια του , τους συνεργάτες του και όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν και έφτασαν σε αυτήν την νίκη.
Τόνισε ότι απόψε δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικήτρια είναι μόνο η Κάρυστος και κάλεσε να είναι σεμνοί στους πανηγυρισμούς και από αύριο όλοι μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια για τον δήμο μας.

Μεγάλη συγκίνηση και χαρά επίσης  ανάμεσα στους συμβούλους που καλούνται να συνεχίζουν το έργο του με την βοήθεια των νέων μελών της δημοτικής αρχής που μόλις πήρε εντολή να συνεχίσει .  Με αυτή την στιγμή στο 63,4…

Δοκιμαστικό ταξίδι πρώτο. Το Paros Jet μπήκε στο λιμάνι της Καρύστου.

Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για κάποιον που δεν είναι Καρυστινός να καταλάβει την συγκίνηση και το ανασκάλεμα της συλλογικής μας μνήμης που φέρνει η είσοδος ενός καραβιού στο λιμάνι μας και η ελπίδα για την μόνιμη σύνδεση μας με τις Κυκλάδες.

Είμαστε στην άκρη του νησιού. Είμαστε σε μια πολύ ιδιόμορφη κατάσταση και χρειαζόμαστε το άνοιγμα και την σύνδεση με τα άλλα νησιά. Χρειαζόμαστε να φέρουμε κόσμο εδώ και να γίνει η πόλη μας ένα κέντρο που θα εξυπηρετεί επιβάτες από Στερεά, Θεσσαλία και αλλού και να έρχονται από όλα τα νησιά!
Ίσως είναι η αφορμή να φτιαχτεί και ο δρόμος επιτέλους.
Είναι από τις λίγες φορές που όλοι συμφωνούμε ότι αυτό είναι κάτι καλό και ελπίζω να εγκριθεί η γραμμή, να αποδειχθεί κατάλληλο το καράβι και να αρχίσει μια νέα περίοδος ευημερίας για όλους!!
Σημείωση.
Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι αλλά δεν άνοιξε εντελώς η πόρτα γιατί όπως βλέπετε στην φωτογραφία εμποδίζει ο στύλος με το φως. Δεν είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα λυθεί άμεσα πιστεύω.
Περιμένουμε ενημέρωσ…

Επίσκεψη εφοπλιστή Ηλιόπουλου στην Κάρυστο. Δυναμώνουν οι ελπίδες για σύνδεση με Κυκλάδες και Ραφήνα!

Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο Καρύστου μεταξύ του εφοπλιστή κ.Ηλιόπουλου, διευθύνοντα συμβούλου της SEA JET,  και του Δημάρχου Καρύστου παρουσία πλήθος συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και  παλαιών συνεργατών.
 Σημαντική η παρουσία της Προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ.Παρασκευής Αγιοστρατίτη που στήριξε την πρόταση όπως την στήριξε εκ μέρους του ΟΛΝΕ η κ.Ανδρέλλου, ο κ.Ιωάννης Μανώλης και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Ζάχος Χατζηνικολής.
Ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος κ.Δημήτρης Παρασκευάς δήλωσε ότι σίγουρα θα είναι θετικό για την περιοχή μας και συμφωνεί με αυτό αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά θέματα που χρήζουν διευκρίνησης .

Σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα συζητήθηκαν όλα τα επί μέρους θέματα και στο τέλος  έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν ότι θα προσπαθήσουν για να έρθουν σε συμφωνία ώστε να ακολουθήσουν όλα τα βήματα για να επιτευχθεί ο σκοπός μας , που δεν είναι άλλος από την σύνδεση μας με τις Κυκλάδες και την Ραφήνα -Κυκλάδες.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Δημαρχείο,…