Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Εκ βαθέων από μένα για σας για διαμαρτυρίες και αγώνες.

Μπλέξαμε παιδιά, μπλέξαμε άσχημα που γίνεται ασχημότερο κάθε μέρα.
Η Αξιολόγιση που θα τέλειωνε πριν 6 μήνες και πριν 5 μήνες, και σίγουρα πριν 4 ,αλλά οπωσδήποτε πριν 3, για να μην πούμε βεβαιότατα πριν 2, ενώ πριν 1 ένα το είχαμε σίγουρο, αλλά τώρα που ήταν χτες θα πάει για τις 20, που δεν το βλέπουμε γιατί σκέφτονται ότι δεν συμφωνούν , ενώ το καλοκαίρι δεν είναι κακό, μπορεί να είναι παρά ένα τσακ πριν το απευκταίο.Τα τρακτέρ ολούθε απλώνονται στην επικράτεια , πυροσβέστες σπάνε πόρτες σε υπουργείο και τα σώματα ασφαλείας κάνουν κατάληψη και περιμένουν τον υπουργό να τους μιλήσει.

Όλα καλά όλα ανθηρά και στο τσακίρ κέφι βγήκε το ΕΦΚΑ και μπορούμε να το βλέπουμε στις οθόνες μας το χρέος στα ταμεία, αλλά τουλάχιστον πληρώνουμε κάθε μήνα πιο λίγα.

Ξεκίνησα να διαβάζω λογοτεχνία να γράφω παραμύθια και καταλήγω να φωνάζω από εδώ για ανεμογεννήτριες και να διαβάζω νόμους.
Άσχημα πράγματα.
Με πάει η κατάσταση για διαμαρτυρίες  πάλι , αλλά δεν περάσαμε και άσχημα στους αγώνες .
Θυμάστε που πήγαμε στην Αθήνα για το Σχολείο?
Που μπουκάραμε στα γραφεία στην Χαλκίδα για το Νοσοκομείο και έπεσαν και κάτι ψιλές στην Γέφυρα?
Εγώ έβγαζα φωτογραφίες ενώ τώρα μαθαίνω ότι θα μπορούσα να πάω και για ψώνια..
Για να μην πούμε για το Νοσοκομείο που μας έμαθε όλη η Ελλάδα με τα γνωστά γεγονότα.

Καλά, την Εφορία την προσπερνάω γιατί ήταν τελειωμένα πράγματα και τσακώθηκα με τόσο κόσμο που τους το έγραφα και μου θύμωσαν τότε, αλλά τώρα είμαστε εντάξει.

Δεν έχει σημασία για το που ξεκινάς, σημασία έχει για το πως αντιμετωπίζεις αυτά που βρίσκεις στον δρόμο και ήρθε πάλι η ώρα να κάνουμε το κάτι τις μας.
Θα μου πεις, καλά δεν καθόσουν τόσο καιρό, τι σε έπιασε πάλι με τα αιολικά?

Θα σας πω, πρώτα ήταν οι χάρτες που έδειχναν αιολικά εκεί που ήταν κάποτε κόκκινες γραμμές, μετά οι φωτιές, και μετά που βρήκα και άλλους  να φωνάζουμε παρέα.
Ωραίο πράγμα να έχεις παρέα  και να μην φωνάζεις μόνος και μόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου