Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύλλογοι - Συλλογικότητες και κοινωνική προσφορά.

Όπως διαβάσατε στην προηγούμενη ανάρτηση τα χρήματα για το μηχάνημα οστεοπόρωσης κοντεύουν να μαζευτούν και θα δώσει την δυνατότητα στο Νοσοκομείο μας όχι μόνο να βοηθήσει ασθενείς αλλά και να ενισχύσει τον ρόλο του και την παρουσία του, έτσι ώστε να συνεχίσει την προσφορά του και την παρουσία του στους πολίτες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βιωσιμότητα του Νοσοκομείου εξαρτάται από τα έσοδα και την κίνηση που έχει επομένως στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις υπηρεσίες του, στηρίζουμε σε ευρύτερο πλαίσιο όλη την κοινωνία μας.

Μην ξεχνάτε για τον ιερό αυτό σκοπό να προμηθεύεστε κουπόνια από τα φαρμακεία όπως και να στηρίζεται σε μια σας έξοδο τις χοροεσπερίδες που γίνονται για αυτόν τον σκοπό.

Πάρα πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου για την δημιουργία μονάδας νεφρού για τους ήδη δεκάδες ασθενείς  της περιοχής μας.
Δεν είναι όνειρο θερινής νυχτός , αλλά μια πραγματικότητα η δημιουργία του που βασίζεται σε χειροπιαστές αποδείξεις που ήδη υπάρχουν αλλά δεν έχουν ακόμα κοινοποιηθεί.

Τρομερά σημαντικές κινήσεις που στηρίζουν τον πληθυσμό και όχι μόνο.

Μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα περί υγείας, καλό θα ήταν νομίζω να βγει και από το συρτάρι η απόφαση για την δημιουργία μπάρας αναπήρων στις παραλίες.
Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και για την επισκεψιμότητα του τόπου , για την διαφήμιση του και ακόμα και ένα πρώτο βήμα για την δημιουργία συνθήκης για μπλέ σημαιούλες.

Οι πολίτες δραστηριοποιούνται σε συλλόγους και συλλογικότητες πάντα για το  γενικό καλό και πάντα ο καλός αγώνας επιβραβεύεται και στηρίζεται.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιορτή Νίκης του Λευτέρη Ραβιόλου μετά την καθαρή εντολή του λαού της Καρυστίας.

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε απόψε μπροστά το εκλογικό κέντρο της Καρύστου μετά την καθαρή νίκη του συνδυασμού του Λευτέρη Ραβιόλου.
Όπως και την προηγούμενη φορά ο κ.Βόσσος προλόγισε τον κ.Ραβιόλο στο βήμα ο οποίος με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε τον κόσμο που επισφράγισε την προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του.
Συνέχισε λέγοντας ότι με τόλμη και εργατικότητα, αναλαμβάνει την ευθύνη να πάει τον τόπο ακόμα πιο μπροστά παίρνοντας την αποψινή σπίθα .
Ευχαρίστησε την οικογένεια του , τους συνεργάτες του και όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν και έφτασαν σε αυτήν την νίκη.
Τόνισε ότι απόψε δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικήτρια είναι μόνο η Κάρυστος και κάλεσε να είναι σεμνοί στους πανηγυρισμούς και από αύριο όλοι μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια για τον δήμο μας.

Μεγάλη συγκίνηση και χαρά επίσης  ανάμεσα στους συμβούλους που καλούνται να συνεχίζουν το έργο του με την βοήθεια των νέων μελών της δημοτικής αρχής που μόλις πήρε εντολή να συνεχίσει .  Με αυτή την στιγμή στο 63,4…

Δοκιμαστικό ταξίδι πρώτο. Το Paros Jet μπήκε στο λιμάνι της Καρύστου.

Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για κάποιον που δεν είναι Καρυστινός να καταλάβει την συγκίνηση και το ανασκάλεμα της συλλογικής μας μνήμης που φέρνει η είσοδος ενός καραβιού στο λιμάνι μας και η ελπίδα για την μόνιμη σύνδεση μας με τις Κυκλάδες.

Είμαστε στην άκρη του νησιού. Είμαστε σε μια πολύ ιδιόμορφη κατάσταση και χρειαζόμαστε το άνοιγμα και την σύνδεση με τα άλλα νησιά. Χρειαζόμαστε να φέρουμε κόσμο εδώ και να γίνει η πόλη μας ένα κέντρο που θα εξυπηρετεί επιβάτες από Στερεά, Θεσσαλία και αλλού και να έρχονται από όλα τα νησιά!
Ίσως είναι η αφορμή να φτιαχτεί και ο δρόμος επιτέλους.
Είναι από τις λίγες φορές που όλοι συμφωνούμε ότι αυτό είναι κάτι καλό και ελπίζω να εγκριθεί η γραμμή, να αποδειχθεί κατάλληλο το καράβι και να αρχίσει μια νέα περίοδος ευημερίας για όλους!!
Σημείωση.
Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι αλλά δεν άνοιξε εντελώς η πόρτα γιατί όπως βλέπετε στην φωτογραφία εμποδίζει ο στύλος με το φως. Δεν είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα λυθεί άμεσα πιστεύω.
Περιμένουμε ενημέρωσ…

Επίσκεψη εφοπλιστή Ηλιόπουλου στην Κάρυστο. Δυναμώνουν οι ελπίδες για σύνδεση με Κυκλάδες και Ραφήνα!

Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο Καρύστου μεταξύ του εφοπλιστή κ.Ηλιόπουλου, διευθύνοντα συμβούλου της SEA JET,  και του Δημάρχου Καρύστου παρουσία πλήθος συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και  παλαιών συνεργατών.
 Σημαντική η παρουσία της Προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ.Παρασκευής Αγιοστρατίτη που στήριξε την πρόταση όπως την στήριξε εκ μέρους του ΟΛΝΕ η κ.Ανδρέλλου, ο κ.Ιωάννης Μανώλης και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Ζάχος Χατζηνικολής.
Ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος κ.Δημήτρης Παρασκευάς δήλωσε ότι σίγουρα θα είναι θετικό για την περιοχή μας και συμφωνεί με αυτό αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά θέματα που χρήζουν διευκρίνησης .

Σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα συζητήθηκαν όλα τα επί μέρους θέματα και στο τέλος  έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν ότι θα προσπαθήσουν για να έρθουν σε συμφωνία ώστε να ακολουθήσουν όλα τα βήματα για να επιτευχθεί ο σκοπός μας , που δεν είναι άλλος από την σύνδεση μας με τις Κυκλάδες και την Ραφήνα -Κυκλάδες.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Δημαρχείο,…