Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Σύλλογοι - Συλλογικότητες και κοινωνική προσφορά.

Όπως διαβάσατε στην προηγούμενη ανάρτηση τα χρήματα για το μηχάνημα οστεοπόρωσης κοντεύουν να μαζευτούν και θα δώσει την δυνατότητα στο Νοσοκομείο μας όχι μόνο να βοηθήσει ασθενείς αλλά και να ενισχύσει τον ρόλο του και την παρουσία του, έτσι ώστε να συνεχίσει την προσφορά του και την παρουσία του στους πολίτες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βιωσιμότητα του Νοσοκομείου εξαρτάται από τα έσοδα και την κίνηση που έχει επομένως στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις υπηρεσίες του, στηρίζουμε σε ευρύτερο πλαίσιο όλη την κοινωνία μας.

Μην ξεχνάτε για τον ιερό αυτό σκοπό να προμηθεύεστε κουπόνια από τα φαρμακεία όπως και να στηρίζεται σε μια σας έξοδο τις χοροεσπερίδες που γίνονται για αυτόν τον σκοπό.

Πάρα πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου για την δημιουργία μονάδας νεφρού για τους ήδη δεκάδες ασθενείς  της περιοχής μας.
Δεν είναι όνειρο θερινής νυχτός , αλλά μια πραγματικότητα η δημιουργία του που βασίζεται σε χειροπιαστές αποδείξεις που ήδη υπάρχουν αλλά δεν έχουν ακόμα κοινοποιηθεί.

Τρομερά σημαντικές κινήσεις που στηρίζουν τον πληθυσμό και όχι μόνο.

Μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα περί υγείας, καλό θα ήταν νομίζω να βγει και από το συρτάρι η απόφαση για την δημιουργία μπάρας αναπήρων στις παραλίες.
Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και για την επισκεψιμότητα του τόπου , για την διαφήμιση του και ακόμα και ένα πρώτο βήμα για την δημιουργία συνθήκης για μπλέ σημαιούλες.

Οι πολίτες δραστηριοποιούνται σε συλλόγους και συλλογικότητες πάντα για το  γενικό καλό και πάντα ο καλός αγώνας επιβραβεύεται και στηρίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου