Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Της αξιολόγησης!

Γίνεται χαμός σε όλο την Ελλάδα ενώ η Κυβέρνηση μεταφέρει την αξιολόγηση από την μια ημερομηνία σε άλλη.
Φυσικά και δεν φταίει η Κυβέρνηση! Αλίμονο!
Ποτέ δεν φταίει η Κυβέρνηση ,απλά δεν μπορεί και να μη φταίει και αυτό είναι ένα θέμα όπως καταλαβαίνετε.
Ο κακός ο λύκος απ΄έξω, ο κακός μας ο καιρός από μέσα.

Οι δασικοί χάρτες είναι ένα από τα προαπαιτούμενα να κλείσει η ριμάδα η αξιολόγηση, αλλά σιγά μη και το κάναμε καλά!
Δεν χαλάει την σούπα του αλαλούμ η Ελληνική κυβέρνηση που από το 1821 και μέχρι τώρα πάει στο περίπου, στο θα δούμε και στο , τι να κάνουμε.

Έδωσαν σε μια  ιδιωτική εταιρία να κάνει τους χάρτες ,αλλά η ευθύνη της για το χάλι που προκάλεσε δεν φαίνεται πουθενά.
Να σηκωθούν όλοι να της κάνουν μήνυση για ψυχική οδύνη και απώλεια περιουσίας να δούμε ποιον θα πρωτοπληρώσει.
Αλλά αυτή η αποσιώπηση μας βάζουν σε άλλες σκέψεις, που τις έχουν πει πολλοί μέχρι τώρα, δηλ, στο κατά πόσο ήταν εξ΄επίτηδες η κατά λάθος.

Ακούμε κάθε μέρα για Grexit. Η χαρά του Λαπαβίτσα και του Λαφαζάνη αλλά δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη με αυτά που λένε.
Ό Λαπαβίτσας λέει ότι θα έχουμε δραχμή αλλά δεν θα χρωστάμε σε ευρώ, και ο Λαφαζάνης ότι η δραχμή θα έχει την ίδια αξία με το ευρώ.
Δηλαδή, όταν ακούς τέτοια πράγματα, απλά κατεβάζεις διακόπτες και δεν ακούς πάρα  κάτω.

Σήμερα μιλούσαν για την ασφάλεια στην Βουλή και ο Τόσκας ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και αφού ο Τόσκας είναι ευχαριστημένος μπορούμε να φάμε μια πάστα λουγκαντίνα η σεράνο στο κάτω κάτω να το γιορτάσουμε.
Η αλήθεια είναι ότι η Αστυνομία έχει λύσει πολλές δύσκολες υποθέσεις, αλλά οι μολότωφ πέφτουν βροχή, τα λεωφορεία καίγονται, και δεν μπορείς να πεις ότι όλα είναι καλά.

Η κουβέντα στρέφεται γύρω από τις κάλπες και όλοι είναι έτοιμοι να ξαμολυθούν για να μας σώσουν. Τρέμει η ψυχή μας όποτε ακούμε για σωσμό στην κυριολεξία ,ενώ η Ευρώπη σώζεται συνεχόμενα με τα γνωστά αποτελέσματα.

Tώρα ο κ.Ασκητής μιλάει για τα συμπτώματα της κατάθλιψης που έχει πλήξει ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού . Ο  Θεός να φυλάει όλον τον κόσμο και να του δίνει δύναμη. Εμείς καλό θα είναι να λέμε μόνο θετικές κουβέντες όταν μιλάμε με τους άλλους γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι βάσανα έχει πια ο καθένας.


Σήμερα είδαμε τον ήλιο για ώρες και αυτό είναι το καλό νέο της ημέρας γιατί όλα για άλλα γίνεται ...της αξιολόγησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...