Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Μπουραντά μου γύρνα πίσω..

 Πήγε ο Μπουραντάς και έγινε Δήμαρχος στην Κύμη. 
Κακώς, κάκιστα. 
Εδώ έπρεπε να έρθει να μην συγχύζεται και ο Θωμάς που κόβει πίτες του συνδυασμού και περιμένει πως και πως να ξαναγίνει δήμαρχος.
Γιατί ο Μπουραντάς τα είχε πει και τα είχε γράψει, και ότι παράπονα να είχαμε σαν Νομάρχης, τουλάχιστον δεν σε έβγαζε τρελό και αλλοπαρμένο όταν τα έλεγες αυτά τα πράγματα.
Αν ήταν τώρα ο Μπουραντάς δήμαρχος, θα ήταν αλλιώς το κλίμα στην περιοχή που περιμένουμε να μας καρφώσουν τις ανεμογεννήτριες παντού .
Ντου από παντού πατριώτες και εμείς στου ξαπλώπουλου , να ακούμε ότι δεν ξέρουμε που μας παν τα τέσσερα επειδή δεν έχουμε τον τίτλο.
Κύριε Θανάση, μη στεναχωριέσαι, έλα κάτω μπας και γλυτώσουμε τίποτα.
 απόσπασμα από επιστολή του κ.Μπουραντά στο τότε υπουργό.
Μέγιστη Επιτρεπόμενη Ισχύς στη Νότια Εύβοια 2.672,7 ΜW

Γίνεται φανερό ότι η επιτρεπόμενη ισχύς που προκύπτει με τους συντελεστές που έχουν υιοθετηθεί είναι τελείως έξω και πέρα από την πραγματικότητα.

Για αυτό το λόγο, είναι αδύνατο να μπούμε στη λογική να προτείνουμε μειώσεις συντελεστών και MW γιατί τα περιθώρια για την εγκατάσταση νέων αιολικών πάρκων ιδιαίτερα στη Νότια Εύβοια έχουν εξαντληθεί, αφού αποκλείονται οι ρεματιές και οι πεδινές περιοχές γιατί εκεί δεν υπάρχει αιολικό δυναμικό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

που σαι Θαναση...που σαι Θαναση...

Δημοσίευση σχολίου