Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Παραδώθηκε το ψήφισμα για τις φωτιές στο Περιφερειακό Συμβούλιο στον Ορχομενό.

Σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε στον Ορχομενό, παραδώσαμε το ψήφισμα που είχαμε κάνει το Καλοκαίρι για τις φωτιές στην περιοχή μας.

Μετά τόσους μήνες βρήκαμε την ευκαιρία να παραδώσουμε στα χέρια του κ. Ευάγγελου Κούκουζα ο οποίος είχε έτοιμη την ερώτηση για τις φωτιές στην περιοχή μας.

Δυστυχώς λόγω ελλείψη χρόνου η ερώτηση ματαιώθηκε για την επόμενη συνάντηση αλλά το σώμα θα ενημερωθεί, όπως και θα δει το ψήφισμα όπως και τις εκατοντάδες υπογραφές σας.

Ομολογώ ότι μου έφυγε ένα βάρος γιατί ο αγώνας μας είχε αποτέλεσμα και η φωνή μας και ακούστηκε και θα ακουστεί ακόμα πιο προσεχτικά.

Ο κ. Κούκουζας μας διάβασε την ερώτηση του στο Γιοκάλειο και έτσι μπορώ να σας μεταφέρω ένα μέρος της με πολύ ενδιαφέρον.

Σε ένα σύστημα συντήρησης που δεν υλοποιείται , σε ένα εκσυχρονισμό και αναβάθμιση του συστήματος μεταφοράς που δεν ανανεώνεται βάσει της Ευρωπαίκής Νομοθεσίας, σε εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού συστήματος μεταφοράς που δεν συντηρείται , σε εργασίες κατασκευής παραλλαγών γραμμών μεταφοράς - Υπογειοποιήση δικτύων - που δεν υλοποιούνται , σε εργασίες πρόληψης πυρκαγιών που δεν υλοποιούνται βάσει του ιδρυτικού νόμου 2773-99,
Πως θα  σταματήσουν οι πυρκαγιές?

Την ερώτηση θα την δούμε ολοκληρη όταν κατατεθεί.

Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή πιστεύω γιατί επιτέλους κάποιο επίσημο όργανο παίρνει σοβαρά υπ΄ όψιν του τους φόβους αλλά και τις εμπειρίες του κόσμου της Νότιας Καρυστίας.

H φωτογραφία είναι από την συγκέντρωση στον Γαλαξία για τις φωτιές και την παράδοση του ψηφίσματος στους συλλόγους με τον συντονισμό του ΣΠΠΕΝΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...