Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοπή πίτας του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Καρύστου με κοινωνικά μηνύματα.


Maria Verouhi-Lemonia added 7 new photos — feeling optimistic with ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ and 6 others in Kárystos, Greece.
6 hrs
Από την αποψινή εκδήλωση του Συνδέσμου Επαγγελματοβιοτεχνων, Καρύστου! Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν,και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κύριο Γ.ΚΑΒΒΑΘΑ που μας τίμησε με την παρουσία του και τη δωρεά που έκανε για το μηχάνημα μέτρησης οστικης πυκνότητας, αλλά και το Επιμελητηριο Ευβοιας για την σημαντική οικονομική προσφορά του για τον ίδιο σκοπό! Επίσης όλο τον κόσμο, τους φορείς και τους συλλόγους που τρεις μήνες τώρα έχουν σημαντικά συνδράμει σε αυτή την πρωτοβουλία στηρίζοντας μας σε ο,τι κάνουμε!

Έκοψαν την πίτα τους οι Επαγγελματοβιοτέχνες Καρύστου

Την πίτα του έκοψε χθες Τετάρτη στο ξενοδοχείο Γαλαξίας ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ.Γ. Καββαθά, άλλα και πλήθος επώνυμων Ευβοέων που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην βουλευτής Ευβοίας  Κώστας Μαρκόπουλος,  ο Πολιτευτής Ευβοίας κ. Βασίλης. Δεμερτζής, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας Γ. Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτέχνων Ευβοίας  Ηλίας Θαλάσσης, ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Αναστάσιος Μίχας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου κ. Αλκιβιάδης Βόσσος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φίλοι και μέλη συλλόγων της περιοχής, κ.α.
Η Πρόεδρος Επαγγελματοβιοτεχνών Καρύστου κα. Μαρία Βερούχη στην σύντομη ομιλία της έκανε απολογισμό στις δράσεις  του Συλλόγου ενώ εστίασε στην πολύ σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου για την αγορά μηχανήματος μέτρησης οστεοπόρωσης που θα τοποθετηθεί Νοσοκομείο Καρύστου.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Καρύστου, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου, κ.α. ενώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ στην ομιλία του ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για ζητήματα του κλάδου.
Σημαντική ήταν η ανακοίνωση του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ ότι προσφέρεται εκ μέρους της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας το ποσό των 1.000 ευρώ για την αγορά του μηχανήματος οστεοπόρωσης, ενώ επίσης για τον ίδιο σκοπό, 1.000 ευρώ πρόσφερε και ο Γ.Σταθοπουλος εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ευβοίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στους επαγγελματίες δωρεάν ειδικά αυτοκόλλητα σήματα για την χρήση των μηχανημάτων POS.
NOTIOSEVOIKOS.BLOGSPOT.COM

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιορτή Νίκης του Λευτέρη Ραβιόλου μετά την καθαρή εντολή του λαού της Καρυστίας.

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε απόψε μπροστά το εκλογικό κέντρο της Καρύστου μετά την καθαρή νίκη του συνδυασμού του Λευτέρη Ραβιόλου.
Όπως και την προηγούμενη φορά ο κ.Βόσσος προλόγισε τον κ.Ραβιόλο στο βήμα ο οποίος με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε τον κόσμο που επισφράγισε την προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του.
Συνέχισε λέγοντας ότι με τόλμη και εργατικότητα, αναλαμβάνει την ευθύνη να πάει τον τόπο ακόμα πιο μπροστά παίρνοντας την αποψινή σπίθα .
Ευχαρίστησε την οικογένεια του , τους συνεργάτες του και όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν και έφτασαν σε αυτήν την νίκη.
Τόνισε ότι απόψε δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικήτρια είναι μόνο η Κάρυστος και κάλεσε να είναι σεμνοί στους πανηγυρισμούς και από αύριο όλοι μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια για τον δήμο μας.

Μεγάλη συγκίνηση και χαρά επίσης  ανάμεσα στους συμβούλους που καλούνται να συνεχίζουν το έργο του με την βοήθεια των νέων μελών της δημοτικής αρχής που μόλις πήρε εντολή να συνεχίσει .  Με αυτή την στιγμή στο 63,4…

Δοκιμαστικό ταξίδι πρώτο. Το Paros Jet μπήκε στο λιμάνι της Καρύστου.

Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για κάποιον που δεν είναι Καρυστινός να καταλάβει την συγκίνηση και το ανασκάλεμα της συλλογικής μας μνήμης που φέρνει η είσοδος ενός καραβιού στο λιμάνι μας και η ελπίδα για την μόνιμη σύνδεση μας με τις Κυκλάδες.

Είμαστε στην άκρη του νησιού. Είμαστε σε μια πολύ ιδιόμορφη κατάσταση και χρειαζόμαστε το άνοιγμα και την σύνδεση με τα άλλα νησιά. Χρειαζόμαστε να φέρουμε κόσμο εδώ και να γίνει η πόλη μας ένα κέντρο που θα εξυπηρετεί επιβάτες από Στερεά, Θεσσαλία και αλλού και να έρχονται από όλα τα νησιά!
Ίσως είναι η αφορμή να φτιαχτεί και ο δρόμος επιτέλους.
Είναι από τις λίγες φορές που όλοι συμφωνούμε ότι αυτό είναι κάτι καλό και ελπίζω να εγκριθεί η γραμμή, να αποδειχθεί κατάλληλο το καράβι και να αρχίσει μια νέα περίοδος ευημερίας για όλους!!
Σημείωση.
Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι αλλά δεν άνοιξε εντελώς η πόρτα γιατί όπως βλέπετε στην φωτογραφία εμποδίζει ο στύλος με το φως. Δεν είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα λυθεί άμεσα πιστεύω.
Περιμένουμε ενημέρωσ…

Επίσκεψη εφοπλιστή Ηλιόπουλου στην Κάρυστο. Δυναμώνουν οι ελπίδες για σύνδεση με Κυκλάδες και Ραφήνα!

Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο Καρύστου μεταξύ του εφοπλιστή κ.Ηλιόπουλου, διευθύνοντα συμβούλου της SEA JET,  και του Δημάρχου Καρύστου παρουσία πλήθος συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και  παλαιών συνεργατών.
 Σημαντική η παρουσία της Προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ.Παρασκευής Αγιοστρατίτη που στήριξε την πρόταση όπως την στήριξε εκ μέρους του ΟΛΝΕ η κ.Ανδρέλλου, ο κ.Ιωάννης Μανώλης και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Ζάχος Χατζηνικολής.
Ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος κ.Δημήτρης Παρασκευάς δήλωσε ότι σίγουρα θα είναι θετικό για την περιοχή μας και συμφωνεί με αυτό αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά θέματα που χρήζουν διευκρίνησης .

Σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα συζητήθηκαν όλα τα επί μέρους θέματα και στο τέλος  έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν ότι θα προσπαθήσουν για να έρθουν σε συμφωνία ώστε να ακολουθήσουν όλα τα βήματα για να επιτευχθεί ο σκοπός μας , που δεν είναι άλλος από την σύνδεση μας με τις Κυκλάδες και την Ραφήνα -Κυκλάδες.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Δημαρχείο,…