Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Καρύστου με κοινωνικά μηνύματα.


Maria Verouhi-Lemonia added 7 new photos — feeling optimistic with ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ and 6 others in Kárystos, Greece.
6 hrs
Από την αποψινή εκδήλωση του Συνδέσμου Επαγγελματοβιοτεχνων, Καρύστου! Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν,και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κύριο Γ.ΚΑΒΒΑΘΑ που μας τίμησε με την παρουσία του και τη δωρεά που έκανε για το μηχάνημα μέτρησης οστικης πυκνότητας, αλλά και το Επιμελητηριο Ευβοιας για την σημαντική οικονομική προσφορά του για τον ίδιο σκοπό! Επίσης όλο τον κόσμο, τους φορείς και τους συλλόγους που τρεις μήνες τώρα έχουν σημαντικά συνδράμει σε αυτή την πρωτοβουλία στηρίζοντας μας σε ο,τι κάνουμε!

Έκοψαν την πίτα τους οι Επαγγελματοβιοτέχνες Καρύστου

Την πίτα του έκοψε χθες Τετάρτη στο ξενοδοχείο Γαλαξίας ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ.Γ. Καββαθά, άλλα και πλήθος επώνυμων Ευβοέων που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην βουλευτής Ευβοίας  Κώστας Μαρκόπουλος,  ο Πολιτευτής Ευβοίας κ. Βασίλης. Δεμερτζής, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας Γ. Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτέχνων Ευβοίας  Ηλίας Θαλάσσης, ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Αναστάσιος Μίχας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου κ. Αλκιβιάδης Βόσσος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φίλοι και μέλη συλλόγων της περιοχής, κ.α.
Η Πρόεδρος Επαγγελματοβιοτεχνών Καρύστου κα. Μαρία Βερούχη στην σύντομη ομιλία της έκανε απολογισμό στις δράσεις  του Συλλόγου ενώ εστίασε στην πολύ σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου για την αγορά μηχανήματος μέτρησης οστεοπόρωσης που θα τοποθετηθεί Νοσοκομείο Καρύστου.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Καρύστου, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου, κ.α. ενώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ στην ομιλία του ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για ζητήματα του κλάδου.
Σημαντική ήταν η ανακοίνωση του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ ότι προσφέρεται εκ μέρους της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας το ποσό των 1.000 ευρώ για την αγορά του μηχανήματος οστεοπόρωσης, ενώ επίσης για τον ίδιο σκοπό, 1.000 ευρώ πρόσφερε και ο Γ.Σταθοπουλος εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ευβοίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στους επαγγελματίες δωρεάν ειδικά αυτοκόλλητα σήματα για την χρήση των μηχανημάτων POS.
NOTIOSEVOIKOS.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου