Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Η Κ. Μαρία Τσαπέπα , πρόεδρος των ΦΙΛΙΠΠΩΝ στην ΕΡΤ1 και στον Τάκη Σαράντη.

Μόλις τέλειωσε η συνέντευξη της Μαρίας Τσαπέπα στην ΕΡΤ και στον Τάκη Σαράντη .
Μίλησε για τις διοργανώσεις των Φιλίππων που είναι εκτός από τις συντονισμένες βόλτες στην εξοχή, η συμμετοχή στις παρελάσεις, η συμμετοχή σε θρησκευτικές εορτές Αγίων σε σχέση με το άλογο, η θεραπευτική ιππασία, η συμμετοχή σε αγώνες, όπως και οι επισκέψεις σε σχολεία για την ενημέρωση των μαθητών για το άλογο .

Επίσης η ύπαρξη των Φιλίππων και οι δραστηριότητες του έχουν σαν αποτέλεσμα την επικοινωνία της περιοχής με ένα ευρύτερο κοινό, όπως και η γνωριμία περιοχών σαν τουριστικούς προορισμούς στον Κάμπο Καρύστου και στο βουνό Όχη.
Πολλά συγχαρητήρια στην κ.Τσαπέπα και σε όλους τους ιδιοκτήτες αλόγων για όλες τους τις δραστηριότητες και την αγάπη που δείχνουν εκτός από τα άλογα τους, για τον τόπο και τον κόσμο της περιοχής.

Να επισημάνουμε εμείς εδώ, ότι σε αυτές τις περιοχές και διαδρομές σύντομα θα εγκατασταθούν αιολικοί σταθμοί με όλα όσα ακολουθούν , όπως φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της ΡΑΕ.

Να σκεφτούμε πολύ σοβαρά για το τι αξίζει να διαφυλάξουμε τώρα ειδικά που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο τουρισμός έχει αρχίσει να γίνεται συνείδηση, υπάρχουν άνθρωποι που δραστηριοποιούνται ενεργά και με επιτυχία, και ο τόπος μας για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έχει τόση μεγάλη αναγνωρισιμότητα .
Ποτέ δεν είναι αργά.

Μετρήσεις με βάση το γεωπληροφοριακό χάρτη της ΡΑΕ:
Αιολικό Πάρκο Σταυρός (Jasper): 1χμ πιο χαμηλά από τον ΚαστανόλογγοΑιολικό Πάρκο Πλατανιστός (ΕΝΕΛ): 700μ ως 800μ πλησιέστερη απόσταση από το Πανοχώρι και τον Πλατανιστό

Αιολικό Πάρκο Μηλιά (ΕΝΕΛ): 900μ. από την κορφή Γιούδας (1280μ.)

Αιολικό Πάρκο Παλιόπυργος (ΕΝΕΛ): 1460μ. από τον οικισμό Ελαιώνας και 1200μ. από την παραλία Ποτάμι.
Αιολικό Πάρκο Πλάτανος( ΕΝΕΛ) : 800μ από το πλησιέστερο σπίτι του Αγίου Δημητρίου και 1500μ. από την κοίτη του φαραγγιού Δημοσάρη.

Αιολικό Πάρκο Σπηλιά (ΕΝΕΛ): 1700μ από τα Ρούκλια και 1500μ. από τον Πετροκάναλο ( ξεκίνημα του φαραγγιού Δημοσάρη) και η πλησιέστερη α/γ 1200μ. από την κοίτη του Δημοσάρη.

Αιολικό Πάρκο Κερασιά (ΕΝΕΛ) 1195μ. από το Κόμητο και 2χμ από την κοίτη του Ποταμού Δημοσαρη.
Αιολικό Πάρκο Ανατολή (ΕΝΕΛ): 616μ. από την Αμυγδαλιά, 515μ. από το Σχίζαλι και 1200μ. από το Ζαχαριά.Αιολικό Πάρκο Καθάρα (ΕΝΕΛ): 1.900μ. από το Καψούρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου