Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Και λίγα λόγια μεταξύ μας για άλλον ένα κύκλο που κλείνει.

Καλό μεσημέρι παιδιά.
Ήρθε η Άνοιξη και επισήμως και ένας άλλος κύκλος κλείνει για μένα.
Ένας κύκλος έντονος σε συναισθήματα, ιδέες, γνώσεις και ...τρεχάματα.

Από την αρχή συμμετείχα στις κινητοποιήσεις για την απόσυρση των χαρτών και στο ψήφισμα που ακολούθησε, όπως και τις επαφές με την πολιτεία.

Όμως δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω, παρά τον χώρο μου στο ίντερετ . Οι γνώσεις μου για τα θέματα δεν μου επιτρέπουν να έχω πάρα πάνω λόγο μιας και το διάστημα της δήλωσης της διαμαρτυρίας και ενημέρωσης έκλεισε.

Ήταν μια ευκαιρία να γνωρίσω καινούργια πρόσωπα, να έρθω κοντά σε παλιούς γνωστούς και να θυμηθούμε παλιούς αγώνες.
Εύχομαι να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να κάνουμε πάντα ότι καλύτερο μπορεί ο κάθε ένας για τον τόπο μας.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλησα ποτέ να έχω πάρα πάνω λόγο από όσο έχει ο κάθε ένας και η κάθε μια από σας που βλέπετε κάτι και σκέφτεστε το τι συμβαίνει, που σας ταράζει κάτι και θέλετε να το πείτε, που σας προβληματίζει κάτι και θέλετε να το δηλώσετε.

Δεν είμαι μέλος κανενός συλλόγου, από σήμερα δεν είμαι μέλος της συντονιστικής, και εύχομαι σε όσους ξέρουν και μπορούν να βρουν λύσεις στα τόσο σοβαρά προβλήματα που έχουμε.

Το να έχει κάποιος ένα μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο, φέρνει ευθύνες ανάλογα τον τρόπο λειτουργίας του μέσου.
Το sofiascomments, είναι ένα προσωπικό μπλογκ, και δεν δίνει λόγο παρά στους αναγνώστες του για τα γραφόμενα του, δεν θα ήθελα λοιπόν να πάρω και κανέναν στον λαιμό μου με τις διάφορες...εμπνεύσεις και διαθέσεις μου.

Παρακολουθώ και εγώ σαν και σας από εδώ και μπρος το τι γίνεται, και ελπίζω να είστε και εσείς όπως και εγώ μαζί με όλους όσους προασπίζονται την ποιότητα της ζωής μας, την ιδιοκτησία μας, την φύση, τα δικαιώματα μας , αλλά και το δικαίωμα της έκφρασης μας ακόμα και με θυμωμένο αλλά με πολιτισμένο τρόπο.

Δεν γράφω για μένα συνήθως αλλά ήταν μια διευκρίνηση που θα έπρεπε να ξέρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου