Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Τα πράγματα πάνε πάντα άσχημα πριν να πάνε χειρότερα.

Λοιπόν παιδιά με όλα αυτά τα τρεξήματα που διαβάζετε έχουμε αφήσει τα πολιτικά μας θέματα ασχολίαστα πολύ καιρό.
Όμως η κεντρική μας πολιτική σκηνή θυμίζει σαπουνόπερα. Όποτε και να την δεις, μπορείς να καταλάβεις την πλοκή μιας και σέρνουν την υπόθεση από επεισόδιο σε επεισόδιο.

Το επεισόδιο που είμαστε τώρα είναι ως εξής.
Ο Αλέξης λέει, ένα ευρώ μέτρα ένα ευρώ αντίμετρα.
"Να ψηφίσετε μέτρα για μετά το 2019" ,λένε οι έξω.
"Ρε πάτε καλά? " λένε οι μέσα. " Και που ξέρουμε το αν θα είμαστε εμείς τότε?"
"Τότε να να ψηφίσετε όλοι" συνεχίζουν αυτοί.
"Πριτς " λέει ο Κυριάκος, ενώ κάποιοι άλλοι πάλι τρέχουν να κάνουν ένα κόμμα στην δεξιά, τύπου οργάνωση, τύπου κίνημα, τύπου , φασαρία να κάνουμε και να φανεί το όνομα μας για λίγες μέρες κάπου.

Οι τράπεζες στεγνώνουν σαν τον μπακαλιάρο στον ήλιο, τα capital controls είναι έτοιμα να ξαναβγούν εκτός ελέγχου και η ύφεση έχει κάνει βουτιά από βατήρα ύψους ολυμπιακών αγώνων.

Στις Ολλανδικές εκλογές ευτυχώς η ακροδεξιά δεν ευτύχησε να δει την πρώτη θέση και όλοι κάνουμε φοβερή χαρά φυσικά, ενώ ο Ερντογάν έχει ξεσαλώσει και απειλεί ότι επιβάλει κυρώσεις στην Ολλανδία.
"Κάτσε κάτω ρε μάστορα!" του φωνάζουν οι επιχειρηματίες. "Ξέχασε τις κυρώσεις και άραξε στα μέγαρα σου!"
Τώρα το σκέφτεται ο Σουλτάνος και για να αισθανθεί καλύτερα είπε να αρχίσει τις απειλές για να ανοίξει την κάνουλα με τους πρόσφυγες.
Πάνω στον πανικό ένας δημοτικός σύμβουλος στην Κωνσταντινούπολη είπε ότι θα σφάξει μια Ολλανδική αγελάδα για να δείξει ότι δεν μασάει αυτός από Ευρωπαϊκές μαγκιές.

Αυτά τα λίγα και αύριο έχει ο Γιαραμπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου