Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Ποδηλατικός αγώνας με την φύση να ξεχειλιζει παντού!


Σήμερα από το πρωί είχαν ξεκινήσει οι τελικές ετοιμασίες για τον διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας  στην θέση Κοντορέματα από τον Ναυτικό Όμιλο Καρύστου.
Όλα στην θέση τους, οι δρόμοι καθαροί, οι αθλητές του ΝΟΚ έτοιμοι για την υποδοχή των άλλων ομάδων που ερχόντουσαν με το καράβι, ο ουρανός σαν μια ομπρέλα ήλιου πάνω από την πόλη, και την φύση να ξεχειλίζει στους δρόμους μέσα από τα οικόπεδα.
 Το πανό των χορηγών σε περίοπτη θέση, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να γίνει και αυτή η όμορφη αθλητική γιορτή στην πόλη μας και να φύγουν οι φιλοξενούμενες ομάδες με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Αυτές οι αναμνήσεις και εμπειρίες μετατρέπονται σε λόγια της παρέας ,και η όμορφη μας πόλη γίνεται σημείο αναφοράς με τον καλύτερο τρόπο. Η Γραμματεία έτοιμη και χαμογελαστή να αντεπεξέλθει στο έργο της, η Αστυνομία, ο γιατρός, το ασθενοφόρο,οι βοηθοί στον δρόμο, και οι γονείς αναπόσπαστο μέρος της περιπέτειας των μικρών που καμιά φορά εμπεριέχει και τις απαραίτητες τουμπίτσες και ακόλουθα δάκρυα.
Όμως χωρίς να πέσεις δεν μαθαίνεις να τρέχεις ,και αυτό είναι ένα αξίωμα όχι μόνο κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.
 Οι τριανταφυλλιές ανθισμένες παντού, όμορφα χρώματα πλαισιώνουν την τελευταία μέρα του Απρίλη και όλος ο φυτικός κόσμος έχει ετοιμαστεί να υποδεχτεί αύριο την Πρωτομαγιά.

Καλή επιτυχία στον αγώνα και καλό αύριο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου