Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ευχαριστώ πολύ Δήμαρχε!

Σήμερα είναι ήδη 4 Απριλίου και η Μεγάλη Βδομάδα του Πάσχα κοντεύει προς μεγάλη χαρά κυρίως των παιδιών.

Το Μεγάλο Σάββατο ο Εμπορικός Σύλλογος θα έχει πάλι το αγαπημένο τρενάκι και ελπίζω με την βοήθεια του καιρού, να είναι μια άλλη μέρα γιορτής για την πόλη μας.

Αρκετοί με ρωτούν για το τι λέει η δημοτική αρχή για όσα γράφω, όχι μόνο γενικά αλλά και για τα αιολικά. Περιμένουν συνήθως μια απάντηση που θα έχει ..κάτι. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι
είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους ανθρώπους, αλλά για όσους γράφουν δημοσίως για τα κοινά ακόμα περισσότερο, να αισθάνονται όχι μόνο την ελευθερία αλλά και την άνεση, να εκφράζουν δημόσιο λόγο χωρίς η διαφορετική προσέγγιση να γίνεται αιτία για δυσάρεστες καταστάσεις, η προσπάθειες φίμωσης.
Αν πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι συνηθισμένο σας λέω με το χέρι στην καρδιά  εκ πείρας ότι δεν είναι.

Ο Δήμαρχος μας όμως ποτέ δεν μου έχει μιλήσει για ότι γράφω , ούτε στο παρελθόν, ούτε στο παρόν.
Ακόμα και εν παρουσία του πάντα είναι διακριτικός και ευγενής, όπως σήμερα , αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά το ήθος  την ευγένεια και πάνω από όλα την δημοκρατικότητα του.

Το εκτιμώ πάρα πολύ και είναι τρομερά σημαντικό και νομίζω ότι είναι και σπάνιο, μιας και παρακολουθώ το τι γίνεται και σε άλλους δήμους, και πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να  κατατεθεί .
Λοιπόν , δημοσίως ευχαριστώ δήμαρχε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου