Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου για την συγκέντρωση της Κυριακής στην πλατεία. " Η μαζική κινητοποίηση είναι η μόνη απάντηση "
Μήνυμα συμπαράστασης και αγώνα έστειλε ο δήμαρχος Πάρου κ.Μάρκος Κωβαίος για την συγκέντρωση της Κυριακής .
Ο κ.Κωβαίος είναι επικεφαλής επιτροπής και άλλων δημάρχων όπως και φορέων για να αποτραπεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών  στις Κυκλάδες .

Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, βιογραφικό

Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, βιογραφικόΟ Μάρκος Κωβαίος κλινικός φυσιοθεραπευτής.
ΣΠΟΥΔΕΣ
Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Φυσικοθεραπείας Αθηνών, με ειδική εκπαίδευση στην αναπνευστική φυσικοθεραπεία, στη μέθοδο «Bobath» και στην αποκατάσταση νευρομυικών παθήσεων.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην «ορθοπεδική αντιμετώπιση δια χειρισμών (Manuelle Therapie)», στην «κινεζική ιατρική TCM (Νorsk Skole for Tradisjonell Akupunktur)» και στη «Mackenzie (Mechanical Diagnosis and Therapie of the MacKenzie Institute)».
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Από τον Ιανουάριο του 1989 ζει και εργάζεται στην Πάρο. Διατηρεί δύο πλήρως εξοπλισμένα φυσικοθεραπευτήρια στη Νάουσα και Παροικία.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Στην ηλικία των 11 μόλις χρόνων, ήταν μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου «Αγροτοπαίδων Μάρπησσας». Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες - Ικανότητες στη Νάουσα, Γενικός Γραμματέας «ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός», μέλος και Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Πάρου και της Ομάδας Διάσωσης Δυτικών Κυκλάδων. Είναι Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πάρου. Είναι παντρεμένος με την Ζαμπία Τσιγώνια και έχουν δύο παιδιά.
Ο Μάρκος Κωβαίος, που συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2014, ως επικεφαλής της παράταξης «Τώρα στην Πράξη», επικράτησε του απερχόμενου Δημάρχου Χρήστου Βλαχογιάννη, ο οποίος δεν κατάφερε να ανανεώσει τη θητεία του. Η νίκη του Μάρκου Κωβαίου, στο δεύτερο γύρο των εκλογών επισφραγίστηκε με ποσοστό 64,9%, έναντι 35,1% του αντιπάλου του. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, αναλαμβάνει καθήκοντα Δημάρχου για το Δήμο Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου