Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Μια πολυσυζητημένη δημαρχιακή απουσία από την συγκέντρωση της πλατείας.

Μετά μια βδομάδα από την συγκέντρωση και πολύς κόσμος αναφέρεται στην απουσία του δημάρχου.
Όμως αν το σκεφτεί αυτό κάποιος με ψυχραιμία και βάλει στον νου του το πολυδαίδαλο σχέδιο της πολιτικής σκακιέρας , τότε μπορεί να φτάσει στο συμπέρασμα, ότι η απουσία αυτή δεν ήταν αρνητική.

Πρώτα από όλα, ας δούμε τι ακούσαμε , η τι δεν ακούσαμε.
Από την Μείζονα αντιπολίτευση του κ.Μανώλη , ούτε καν είδα και κανέναν εδώ που τα λέμε.
Από την υπόλοιπη αντιπολίτευση η κ.Βρανά αναφέρθηκε με τον γνωστό τρόπο και για την εθνική διαχείριση κλπ, ενώ ο κ.Παπαλυμπέρης μας έδωσε ραντεβού στον Πυλώνα, μετά από μια αναδρομή στο τι έχει γίνει τόσα χρόνια . Όμως δεν μας είπε αν μας το κλείσει ο ίδιος και να πάμε, η να το κλείσουμε εμείς - ο κόσμος δηλ,- και να τον καλέσουμε.
Με αυτήν την απορία έχω μείνει τόσες μέρες τώρα μιας και το Αλλιώς έλαμψε με την απουσία του στο δημοτικό συμβούλιο που ζητήθηκε η συμμετοχή του δήμου στην διαμαρτυρία.
Μένει ο συνδυασμός της συμπολίτευσης όπου 3 αντιδήμαρχοι ήταν παρόντες και όχι μόνο, σύμβουλοι και πάρα πολλοί ψηφοφόροι.
Πληροφορίες λένε ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα από την πλευρά του δήμου προς τις διάφορες ανάλογες αρχές και υποθέτω ότι αν είχε συγκεκριμένες απαντήσεις να μας πει, θα μας τις είχε πει. Αλλιώς , μπορεί να περιμένει να μας ενημερώσει όταν έχει κάτι χειροπιαστό .

Από την άλλη, αν οι Εταιρίες είναι τόσο δυνατές και ελέγχουν τα πάντα όπως φαίνεται, μια άποψη είναι να μην κοντράρεται  κάποιος στα ανοικτά γιατί υπάρχει και μετά το κίνδυνος να φυτευτεί ένας ωραιότατος κομματικός δήμαρχος από τις εταιρίες και το κόμμα εννοείται και μετά να σας δω τι παράπονα θα έχετε για το αν μιλάει η όχι. Το λιγότερο να δούμε στην επέκταση σχεδίου πόλης του δρόμους να παίρνουν τα ονόματα των εταιριών.!

Μπορούμε να σχολιάζουμε αυτούς που μιλάνε σύμφωνα με αυτά που λένε, αλλά μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις για αυτά που δεν λέγονται.
Ας έχουμε λοιπόν καλή πίστη ότι ο εργατικότατος δήμαρχος μας, με τον δικό του τρόπο κάνει ότι καλύτερο μπορεί, αλλά και μεις με τον δικό μας τρόπο θα κάνουμε τις εταιρίες να καταλάβουν ότι η Καρυστία δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου