Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Τι είδα και τι έμαθα στην μεγάλη έκθεση για την θάλασσα και τον τουρισμό του Boat and Fishing in Greece.
Από τις 7 μέχρι και  απόψε το βράδυ, 9 Απριλίου, χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν την έκθεση που διοργάνωσαν οι συμπατριώτες μας του πρώτου περιοδικού στην Ελλάδα για το σκάφος και το ψάρεμα, με πολλές αναγνωρίσεις και στο εξωτερικό.
Η προσπάθεια που ξεκίνησε δειλά δειλά εδώ και πολλά χρόνια πίσω στον χρόνο, ωρίμασε , απέδωσε καρπούς και έχει κατακτήσει δίκαια το κοινό του.
Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που βλέπουμε ,ειδικά αυτές τις εποχές, ανθρώπους να δικαιώνονται στις προσπάθειες τους και να καταξιώνονται στον χώρο τους.

Ήταν μια έκθεση που έβλεπες κάτι από  Κάρυστο σε κάθε γωνιά.
Από την είσοδο όπου η γλυτάτατη Ματίνα Μαργιέτα μας υποδέχθηκε, μετά στο περίπτερο του Δήμου Καρύστου και του Τουριστικού Συνδέσμου μας, μέχρι το περίπτερο του Ναυτικού Ομίλου και τα stands του περιοδικού.
κ. Θανάσης Ζαφείρης κ.Νόβα Ιωάννα και κ.Τσούμα Σοφία, δήμος και Τουριστικός Σύνδεσμος.


κ.Ευαγγελία Πολυχρονίου και φίλοι.

κ.Ζαφείρης και κ.Κώστας Δρόσος, εκ μέρους του δήμου Καρύστου

Στην έκθεση είδαμε πράγματι ότι αφορά τον θαλάσσιο τουρισμό. Από καταπληκτικά ταχύπλοα,  καλάμια και εξαρτήματα,  στολές και δολώματα, αλλά και πάρα πολύ πρωτότυπο εξοπλισμό αναψυχής τόσο στην παραλία όσο και μέσα στην θάλασσα.
1700 ευρώ δεν είναι πολλά για μια πλωτή εξέδρα με σκέπαστρο , μαξιλάρι και θέση για τον καφέ, αν είσαι καφετέρια η ξενοδοχείο εννοείται. Με προβληματίζει το θέμα του σερβιρίσματος, αλλά και για αυτό θα υπάρχει λύση φαντάζομαι..!!Ναυτικός Όμιλος Καρύστου με πολλά κύπελλα και παγκόσμια!
Nα σημειώσουμε ότι το περιοδικό BOAT AND FISHING βραβεύθηκε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ψαροντούφεκου 2016 που έγινε στην Σύρο.
Χάρηκα πολύ που πήγα στην έκθεση και καμάρωσα την πρόοδο των παιδιών, το περιποιημένο  περίπτερο του δήμου και του Τουριστικού Συνδέσμου μας, που είδα τόσο όμορφα πράγματα και κυρίως που έφυγα με μια θετική διάθεση και με την ελπίδα, ότι δεν μπορεί..ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .το περίπτερο του περιοδικού

Μεταφερόμενη πισίνα. Πωλείτε χωρίς τα αξεσουάρ παρουσίασης.


εξέδρα για άραγμα πάνω στο νερό!

ξαπλώστρα στο νερό που επιπλέει!!ποδήλατο θαλάσσης με τσουλήθρα!

Μυτιλήνη, παρουσίαση εκδηλώσεων, προϊόντων και καταλυμάτων.
Μια πολύ ωραία και χρήσιμη πρακτική, στις εκθέσεις να διαφημίζεις τις δράσεις, τουλάχιστον τις σταθερές. Όπως έχουμε για παράδειγμα την γιορτή του κρασιού και θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο happening  γύρω από αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου