Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Παραλία Κοχύλι, Κάρυστος. Μια νέα αρχή.

Η παραλία Κοχύλι, δίπλα στο ξενοδοχείο Απόλλων, είναι το στέκι των χειμερινών κολυμβητών που όπως έμαθα, όλο τον χειμώνα φρόντιζαν τον χώρο μιας και εκεί είναι το πιο κατάλληλο σημείο για χειμερινό κολύμπι.
Αγαπημένος χώρος για πολλούς λόγους και για πολλές ηλικίες που δεν έχει παρά να δοθεί όπως πρέπει στους λουόμενους.
Γιατί το πρωτεύων για κάθε παραλία, είναι οι λουόμενοι και η εξυπηρέτηση τους.
Δεν έχουμε μάθει αν η συγκεκριμένη παραλία μπήκε σε κάποιο πλειστηριασμό μετά το τέλος των διαφόρων γεγονότων που έχουν προηγηθεί, αλλά μια νέα σελίδα θα αρχίσει να γράφεται με τον έναν η τον άλλον τρόπο αργά η γρήγορα, αρκεί να αφήσει για πάντα πίσω της τα προβλήματα για να μην ξαναγίνουν.
Το καλοκαίρι είναι κιόλας εδώ μιας και αύριο είναι η αρχή του Ιουνίου και ευχόμαστε στους επισκέπτες και στους κατοίκους, καλές βουτιές  όπως και να χαίρονται τις όμορφες παραλίες μας.

update
Αναγνώστες είναι εντυπωσιακό το ενδιαφέρον σας και φαίνεται από την αναγνωσιμότητα , για αυτό θα ήθελα να σας πω ότι η αφορμή αυτής της ανάρτησης είναι το ενδιαφέρον των αναγνωστών που με ρωτούν για το μέλλον της παραλίας, αλλά δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο.Για αυτό μόνο με υποθέσεις βάσει της λογικής μπορούμε να μαντέψουμε το μέλλον.

update 2

η παραβαση των ορων του παρόντος απο τους δημαρχους είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθει η παραχωρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου