Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

9o Rally for Classic American Motorcycles στο Μαρμάρι Ευβοίας.ΠΑΡΑΠΟΝΑ
 Είδαμε τις φωτογραφίες σήμερα το πρωί στην σελίδα του συλλόγου , Γυναικών Μαρμαρίου και άνοιξα και την σελίδα του κ.Ζαφίρη να δω αν είχε φωτογραφίες.

Είδα ότι είχε ανεβάσει την αφίσα στις 7 του μηνός αλλά δεν την είχα δει πουθενά στα ενημερωτικά sites της περιοχής μας, και φυσικά δεν την είχα λάβει ούτε εγώ σε mail.

Eίναι απαράδεκτο να μην έχουμε ενημερωθεί γιατί είμαστε πολλοί που θα θέλαμε να δούμε τις μηχανές και δεν ήρθαμε γιατί πολύ απλά, δεν το ξέραμε.

Το facebook, δεν είναι το νέο e-mail !

Οι φωτο, από τις σελίδες του συλλόγου Γυναικών Μαρμαρίου και του κ.Ζαφίρη


Marmari Bay Hotel added 4 new photos.
9th Rally FOR CLASSIC AMERICAN MOTORCYCLES
Στην πλατεία Μαρμαρίου το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.00 θα παρουσιαστούν στο κοινό από το " Hellenic classic motorcycle club" παλιές μηχανές πριν την δεκαετία 1950, όπου θα επακολουθήσει και δείγματα δεξιοτεχνίας των αναβατών τους, στα πλαίσια του 9 ου Ράλλυ για τις κλασσικές Αμερικάνικες μηχανές, που θα γίνει στην νότια Εύβοια κάτω από την αιγίδα της UNESCO, του ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ και της ΦΙΛΠΑ.
Θα ακολουθήσουν ειδικές διαδρομές στα πλαίσια του 9 ου Ραλλύ γύρω από τους δρόμους του Δήμου Καρύστου.
Φωτογράφοι, λάτρεις και περίεργοι των παλαιών μηχανών σπεύσατε να αποθανατίσετε της παλιές κυρίες της ασφάλτου.

Συλλογος Γυναικών Μαρμαρίου added 15 new photos.
9 minsMarmári
Φωτογραφίες από τη χθεσινή επίδειξη με American motorcycles που έγινε στην πλατεία του Μαρμαρίου.Ο σύλλογος βρέθηκε εκεί να θαυμάσει τις παλιές κυρίες της ασφάλτου και πρόσφερε λεμονάδα και τσίπουρο με άρωμα περγαμόντο!Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου