Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Είδες η ΔΕΗ? Η Διαδρομή Χωνί - Κάμπος.

 Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και οι παραλίες γέμισαν κόσμο.
Τα πανηγύρια ξεκίνησαν από χτες το βράδυ και ακόμα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό , σε ένα διονυσιακό τέμπο στην επίκληση του Αγίου Πνεύματος.
 Εν τω μεταξύ στο Χωνί νέες κολώνες της ΔΕΗ, είναι στοιβαγμένες παραπλεύρως του δρόμου, έτοιμες για αντικατάσταση.
Προνοητική  η ΔΕΗ, με τόσες φωτιές.
Ας τις έχουμε έτοιμες μην πιάσουν πάλι οι πυρκαγιές και μείνουμε από κολώνες!!
Υπάρχει βέβαια και η άλλη εξήγηση. Του να τις μαζεύουν δηλ. για να δημιουργήσουν τις γραμμές των αιολικών που στήνονται για να κατέβουν στον υποσταθμό στον κάμπο, και τότε δεν θα μιλάμε για αντικατάσταση αλλά για ...αναδάσωση.
 Γιατί κανονικό δάσος από κολώνες κατεβαίνει από τις πλαγιές και αυτό το συγκεκριμένο δάσος προκαλεί πολλές από τις πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι.
 Λένε μερικοί, "Εμένα δεν με χαλάει οπτικά η ανεμογεννήτρια", και κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, τις αποσυνδέουν από τα δίκτυα της ΔΕΗ που κάνουν κανονική κατάληψη στα χωράφια μας ,μας καταστρέφουν την αξία της γης μας και μας τρομοκρατούν με τον συνεχή κίνδυνο της φωτιάς.
 Αλλά δεν είναι όλοι οι πολίτες ίδιοι. Το εμπέδωσα αυτό το πράγμα τόσο καιρό.
Εμείς είμαστε δευτέρας διαλογής , τρίτης σημασίας, τέταρτης αξίας, μηδενικής προσοχής.
Εμείς είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων και μένουμε στον κάμπο Καρύστου και φωνάζουμε για περισσότερη συντήρηση στο δίκτυο, για υπογειοποίηση για μεταφορά του υποσταθμού.
Τι έχει γίνει έναν χρόνο από την ΔΕΗ για να μην ξανά έχουμε τα περσινά?


 Θα το ανακαλύψουμε σύντομα φαντάζομαι.
O κ.Μαυραγάνης μας είχε πει να πάμε λέει στο Αλιβέρι και να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας για να τους επιστήσουμε την προσοχή μιας και από εντολή σε εργολάβο και από εργολάβο σε επιστάτη και από επιστάτη σε εργάτη, χάνεται η επιτήρηση και η σοβαρότητα της κατάστασης.
Δηλαδή ο υφυπουργός υπεύθυνος για τα δίκτυα, δεν μπορεί να ελέγξει και να πιστοποιήσει την σωστή έκβαση των εντολών του και επαφίεται στο τροχάδι το δικό μας.
Τι να πει κανείς!?
Ας επικαλεστούμε το Άγιο Πνεύμα για άλλη μια φορά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι κολωνες ξεφορττωθηκαν εκει γιατι εσκασε το λαστιχο της νταλικας που τος μετεφερε.

Δημοσίευση σχολίου