Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Νέο Δ.Σ του ΟΛΝΕ Ευβοίας. Από την Κάρυστο η κ.Μαρία Ανδρέλλου.

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017


Αέρας ανανέωσης στην επίσημη πρώτη συνεδρίαση για το νέο Δ.Σ του Ο.Λ.Ν.Ε
Σήμερα, 9 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένων ν. Ευβοίας (ΟΛΝΕ).
Στην πρώτη συνεδρίαση, παρόντες εκτός του Προέδρου κ. Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν ο κ. Μπάρμπας Ιωάννης, η κ.Λεβέντη Έλενα, ο κ. Πασβαντίδης Πέτρος, ο κ.Γουρνής Νίκος, ο κ.Γεωργαλάς Νίκος, ο κ. Γιώργος Πάνος και η κ. Μαρία Ανδρέλλου.
Στην συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ και ορίστηκαν ως αντιπρόεδροι και εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Πασβαντίδης Πέτρος και Γουρνής Νίκος.
Αισιοδοξία, πνεύμα συνεργατικότητας, οργάνωση και αποτελεσματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά του νέου Δ.Σ και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους.
Ανδρέας Παπανδρέου
Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ ,Σεπτέμβρης 2015
Δημόσια Διοίκηση 
Σε όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο, η δημόσια διοίκηση λειτούργησε ως βασικός θεσμός αναπαραγωγής της διαπλοκής, της οικονομικής ολιγαρχίας και του εξαρτημένου από αυτήν παλιού πολιτικού συστήματος. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διάβρωσαν τη διοίκηση με τις πελατειακές σχέσεις, τη διαφθορά και τις κλεπτοκρατικές πρακτικές, την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι. Η υποταγή του δημόσιου συμφέροντος και του δημόσιου ήθους στα οργανωμένα μεγάλα συμφέροντα που εξυπηρετούν αυτά τα δύο κόμματα συνεχίστηκε και στα χρόνια των Μνημονίων, με την ανοχή της τρόικας. Η προοδευτική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης θα την θέσει στην υπηρεσία των πολλών και όχι των λίγων μεγάλων συμφερόντων. Παρά τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες, το πρόβλημα της ελληνικής δημόσιας διοίκησης δεν ήταν ποτέ το μέγεθος της, αλλά η ανορθολογική κατανομή του προσωπικού της και η κακή της οργάνωση, ως συνέπεια των πελατειακών πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου