Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Ευχάριστα νέα για τις μπάρες αναπήρων στον δήμο Καρύστου.!

Εδώ και αρκετά χρόνια λέμε και ξανά λέμε για την αναγκαιότητα του να υπάρχουν μπάρες αναπήρων στις παραλίες μας.
Σιγά σιγά, το θέμα δεν φαινόταν πια τόσο ξένο για μας, και όλο και περισσότεροι καταλάβαιναν την επιτακτική ανάγκη , την ανθρώπινη υποχρέωση ,και την τιμή στην αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου που θα πρέπει να παρέχουμε σαν κοινωνία.

Με πολύ χαρά διαβάζουμε το ρεπορτάζ  ότι έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν.
Έχουμε και έναν άλλο λόγο να το πιστεύουμε ότι θα γίνουν, και δεν είναι άλλος από την γνώση για τις συνεχείς επαφές του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου  και της προέδρου του κ.Σόνιας Ντασίου  με όλους τους αρμόδιους.

Συντονισμένες επαφές και όλοι μαζί, θα φέρουμε το καλύτερο στον δήμο μας.
Ανυπομονώ να δω να ολοκληρώνεται το project  και φυσικά θα είμαστε εκεί να σας το παρουσιάσουμε!!

Σημείωση
Ευχαρίστως θα σας δημοσίευα την ανάρτηση, αλλά το απαγορεύει ο διαχειριστής του σάιτ.

https://eviatop.blogspot.gr/2017/06/2015_21.html#moreeviakosmos.gr

Ράμπα αναπήρων στην παραλία της Καρύστου ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου από τον ΟΛΝΕ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου με έγγραφο του στον ΟΛΝΕ ζητά την κατασκευή ράμπας αναπήρων στο Λιμάνι της Καρύστου. Το θέμα ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ του Επιμελητηρίου την Τετάρτη το βράδυ παρουσία και των εκπρόσωπων του ΟΛΝΕ η Γραμματέας του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη με τον επιμελητηριακό σύμβουλο Γιάννη Μαραγκό. Η επιστολή που έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου και υπογράφει η Πρόεδρος Σόνια Ντασίου έχει ως εξής:
Αξιότιμοι κύριοι,
 Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου έχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους του Ο.Λ.Ν.Ε. στην Κάρυστο, την κα. Γάσπαρη και την κα. Ράπτη, οι οποίες ανταποκρίνονται πάντα στα αιτήματα μας. Για το αίτημα στο οποίο θα αναφερθούμε, οι παραπάνω έχουν ενημερωθεί και έχουν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Θα ήθελα ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου να σας μεταφέρω το αίτημα μας για την κατασκευή ράμπας αναπήρων στην Κάρυστο,  για να μεταφέρονται κι οι ίδιοι ανώδυνα στη θάλασσα, πράγμα το οποίο ειναι αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους. Ακόμα, πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της τουριστικής περιοχής μας.
Με εκτίμηση,
η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου,
Σόνια Ντασίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A%CE%A6%CE%91%CE%A9%CE%95%CE%A6-%CE%9A54?inline=true

Δημοσίευση σχολίου