Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Το καλό νέο της ημέρας και αλλού χαμός.

Καλημέρα παιδιά και καλό ξεκαύσωνα, όπως λέμε, καλή ξεχειμωνιά.

Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι δεν φυσάει.
Μπορεί για άλλους να μην φαίνεται τίποτα σπουδαίο, για μας όμως ο καύσωνας μαζί με τον τρελό βοριά σημαίνει φόβος και τρόμος για φωτιές, επομένως, ευτυχώς που δεν φυσάει.

Για να ξέρετε όμως , έχουν παρθεί επιπλέον μέτρα από την πυροσβεστική για να μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις πάλι.

Κατά τα άλλα γίνεται ένας μικρός χαμούλης με την πρώτη φορά αριστερά.
Απαγορεύτηκε η πορεία των αστυνομικών που είχαν κανονίσει στα Εξάρχεια, απαγορεύτηκε και η πορεία των αντιεξουαστών εναντίον της πορείας των αστυνομικών, δεν ξέρω τι θα γίνει με την πορεία των συμβασιούχων και λοιπών σκουπηδοβουνοδημιουργών.
Ποιος θα φυλάει ποιον ,και ποιος θα βαράει ποιον. Χάθηκαν οι ρόλοι τελείως με τους πολίτες σε κατάσταση φρίκης και αποτροπιασμού μπροστά στο χάος.
Λένε ότι θα βγει ο στρατός στο τέλος να κάνει την δουλειά αλλά και αυτό δεν είναι καθόλου σωστό.
Βρήκαμε τώρα τζάμπα εργάτες για κάθε τι που δεν μπορεί να διαχειριστεί το κράτος.

Τα σκουπίδια απειλούν την δημόσια υγεία και όποιος είπε ότι η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό θα πρέπει να αναθεωρήσει . Γιατί για την κυβέρνηση το δημόσιο είναι το ύψιστο αγαθό και προσπαθεί να το περισώσει σε κάθε περίπτωση ,αλλιώς θα τα είχε δώσει σε ιδιώτες .

Οι ιδιώτες στην καθαριότητα τους μάραναν εδώ που φτάσαμε αλλά και να το πει κάποιος, τουλάχιστον στο ίντερνετ, δέχεται άγρια επίθεση με τα γνωστά φολκλόρ επίθετα, όπως φασίστας, χουντικός, κλπ.

Έφυγε και ο πρώτος δορυφόρος στο διάστημα με τα Ελληνικά και τα Κυπριακά χρώματα και ο υπουργός Παππάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μαζί και οι εξωγήινοι που θα μπορούν πια να μας στείλουν το σήμα στα Ελληνικά.
Αυτό έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν, και ευτυχίσαμε το δούμε να ολοκληρώνεται. Όχι να μας στείλουν οι εξωγήινοι σήμα στα Ελληνικά. Να έχουμε δικό μας δορυφόρο εννοώ.

Να έχετε μια καλή καυτή μέρα με χαμόγελο πάνω από όλα .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου