Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Καλά και άσχημα νέα από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

 Θα αρχίσω από τα καλά γιατί είναι και πολλά!
Πρώτα από όλα, ψηφίστηκε η πρόταση του νομικού τμήματος του δήμου μας για το ιδιοκτησιακό.
Θα προωθηθεί στην περιφέρεια και αλλού, όπως και θα πάρει την έγκριση του Δικηγορικού Συλλόγου έτσι ώστε να έχει περισσότερη νομική ισχύ.
Η κ.Βρανά δεν το ψήφισε έτσι ώστε να υπάρχει ομοφωνία, μιας και η πολιτική της στάση υπαγορεύει κοινωνικοποίηση της γης .

Δεύτερον, σύντομα θα δημοπρατηθεί η παραλιακή ζώνη ανάμεσα στις παιδικές χαρές στο Μαρμάρι έτσι ώστε να προχωρήσει η αναμόρφωση της.
Επίσης, θα δημοπρατηθούν οι παιδικές χαρές στα Στύρα και Αλμυροπόταμο μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Τρίτον , αύριο ο δήμαρχος έχει ραντεβού με τον υπεύθυνο του ΑΔΜΗΕ με θέμα την υπογειοποίηση του καλωδίου του πάρκου της Τζάσπερ μέχρι τον υποσταθμό , που τόσο μας έχει ανησυχήσει.
Υπάρχουν πολλές ελπίδες να γίνει υπόγειο, γιατί αυτή η άδεια είναι παλαιότερη και δεν προβλεπόταν, όπως προβλέπεται από τις νεότερες.

Τέταρτον στο Μαρμάρι έχουν κανονιστεί επεμβάσεις στον δεύτερο παραλιακό για να πέσει πίσα όπως και σε άλλα σημεία που υπάρχουν προβλήματα

 Τα άσχημα τώρα , με πρώτο τις πολλές ζημιές που έχουν φέρει οι συνεχόμενες βροχές με αποτέλεσμα οι αγροτικοί δρόμοι που είχαν φτιαχτεί, να πρέπει να ξαναφτιαχτούν από την αρχή.
Δεύτερον, στο Μαρμάρι υπάρχουν πολλά προβλήματα με τους δρόμους όπως είπαμε, και τώρα που θα κλείσει η παραλία, υπάρχει αγωνία για την κίνηση των αυτοκινήτων.
Το πιο άσχημο το αφήνω για το τέλος και δεν είναι παρά το θέμα των συμβασιούχων του δήμου .
Οι εργαζόμενοι έχουν υπογράψει μέχρι τέλους του 2017 και η κυβέρνηση θέλει να απολυθούν!
Ο δήμαρχος έχει με ευθύνη του αναλάβει την μέχρι τώρα συνέχιση της εργασίας τους και θα προχωρήσουν σε αίτημα για να μπορούν να συνεχίσουν . Το συμβούλιο ψήφισε την πρόταση διαμαρτυρίας της κ.Βρανά .
Το αλλαλούμ της κυβέρνησης διαπερνά κάθε επίπεδο και παίζει με τις ανάγκες του κόσμου.
Απαράδεκτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου