Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Καρυστινά νέα.

Το ενδιαφέρον για την περιοχή μας συνεχίζεται αμείωτο όχι μόνο με αρθρογραφία αλλά και συνεχείς επισκέψεις από δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο.
Όπως μας λένε οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, υπάρχει και στην πράξη μια αυξητική τάση επισκεψιμότητας που δίνει ελπίδες, παρά τις αμφιβολίες πολλών.

Η απεργία των συμβασιούχων συνεχίζεται και καλό θα ήταν να πούμε ότι, κατά πρώτον οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν στις δουλειές τους κανονικά με διαγωνισμό ΑΣΕΠ, κατά δεύτερον ήδη έχουν υπογράψει εδώ και μήνες την ανανέωση της σύμβασης τους μέχρι το τέλος του 2017, και τρίτον ότι οι κενές θέσεις στους δήμους καλύπτονται όποτε ανοίξει πανελλήνιος διαγωνισμός και δηλώνουν μέρος.
Αυτό έχει σαν συνέπεια, να μην μπορούν να αντικαταστήσουν στην ώρα που πρέπει ανθρώπους που παίρνουν σύνταξη, πεθαίνουν, η παίρνουν την οργανική τους θέση σε άλλο μέρος της Ελλάδας λόγω μετάθεσης αφού κλείσουν τα 2 χρόνια που πρέπει να μείνουν εκεί που διορίστηκαν.
Αυτά στην Κάρυστο, συνέβησαν όλα μαζί , οπότε καταλαβαίνεται σε τι θέση είναι ο δήμος από άποψη προσωπικού στην καθαριότητα.

Θα ήταν ευχής έργον να έχουμε προχωρήσει την ανακύκλωση σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπάρχουν τα λιγότερα δυνατά απορρίμματα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει.

 Κατά τα άλλα, ο καιρός είναι μια χαρά και το καλοκαίρι προχωρά.Γιάννης Κοντζιάς added 3 new photos.
13 hrs ·
1η ημέρα της δημοσιογραφικής αποστολης από το Ισραήλ στη Στερεά.
"Μάθημα ιστορίας και οινοποιίας στο κτήμα Μοντοφωλι στην Καρυστο"


Norwegian Archaeological Survey in the Karystia (NASK) added 6 new photos.
13 hrs ·
Students and volunteers from the Universities of Oslo, Bergen and Tromsø visiting sites in the NASK survey area and learning how to analyze pottery.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου