Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Πρέπει να έχουμε την δέσμευση για την υπογειοποίηση της μέσης τάσης των νέων αιολικών πάρκων. Τι λένε οι σύμβουλοι?

Λοιπόν  το πάρκο της Τζάσπερ στήθηκε και όλοι όσοι έλεγαν ότι μας κάνουν καλό τα πάρκα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι.
Σήμερα θα ρωτήσουμε τους συμβούλους ανεξαρτήτου συνδυασμού  να μας πουν για το τι έχουν κάνει για την υπογειοποίηση της μέσης τάσης και αν έχουν καν ιδέα για το από που θα περάσει .
Για το αν ξέρουν αν το κάθε πάρκο θα έχει δική του γραμμή, η για το αν θα πέσουν όλα στην ίδια.

Να μας πουν αφού υπήρξαν τόσο λαλίστατοι για τόσο καιρό υπερασπιζόμενοι τα αιολικά πάρκα στην περιοχή μας, τι σκέφτονται να κάνουν για τις αποφάσεις που έχουν πάρει και πόσο αποφασισμένοι είναι να την στηρίξουν με δυναμικό τρόπο μέχρι να έχουμε την τελική δέσμευση της υπογειοποίησης.
 Όλοι γράφετε στα σχόλια για την ευθύνη του δημάρχου και δεν διαφωνώ βεβαίως.
Όμως βαρέθηκα τόσα χρόνια να κρύβει ο καθένας την δική του ευθύνη πίσω από την πλάτη του κάθε δημάρχου.
Η δικαιολογία ότι "εγώ μιλάω στο δημοτικό συμβούλιο", δεν είναι αρκετή πια αν είναι να μπαίνουν στα συρτάρια τα λόγια σας και δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στην λύση των προβλημάτων.
Έχετε ευθύνη κυρίες και κύριοι, και ονομαστικά θα την ζητήσουμε από όλους σας αργά η γρήγορα.
Αν νομίζουν μερικοί ότι θα παραδώσουν την περιοχή μας και δεν θα τους ενοχλήσει κανείς, κάνουν λάθος. ΜΕΓΑ λάθος.


3 σχόλια:

karystinos είπε...

Πρέπει να υπάρξει άμεσα υπογειοποίηση των γραμμων πάση θυσία!!!Αλλιώς να ετοιμαζόμαστε για νέες καταστροφικές πυρκαγιές!!Και όσο κι αν τρέξουν η Πυροσβεστική με τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες δε θα μπορέσουν να σώσουν τις περιουσίες μας...Δεν είναι υπεράνθρωποι σούπερ ήρωες...Και μετά θα έρθουν οι 'άρχοντες' του τόπου,θα δίνουν εντολές,θα σου χτυπούν τον ώμο και θα κουνούν λυπημένα το κεφάλι...άντε να σου δώσουν και μια μπάλα σανό οι 'σωτήρες' διότι ο κάμπος θα είναι καμμένος και η βοσκή ανύπαρκτη...Πιστεύω δεν έχετε κοντή μνήμη....Σας ευχαριστώ!!

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί δεν υπάρχει έντονα αυτό το αίτημα στην κοινωνία. Δεν καταλαβαίνουν ότι τα πυκνά δίκτυα θα φέρουν και πυρκαγιές,όπως επίσης τα χωριά θα χάσουν την ελκυστικότητα τους οταν είναι γεμάτα καλώδια και γραμμές. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Ας μιλήσουμε από εδω τουλάχιστον μήπως και ξυπνήσει κανείς.

sofiascomments είπε...

εμείς δεν έχουμε, αλλά σε περίπτωση που έχουν μερικοί μερικοί, θα τους τα θυμήσουμε τότε που θα τους καίει περισσότερο. Όχι τώρα.

Δημοσίευση σχολίου