Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Μια όμορφη εκδήλωση για το ΧΕΡΙ-XEΡΙ.

To video αναφέρεται στον Σύλλογο ενώ από την σελίδα της κ.Πέτρου μαθαίνουμε για την βραδιά.


Aimilia Petrou

Μια πολύ όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε εχθές στο παραμυθένιο κτήμα Μοντοφώλι. Μια βραδιά γεμάτη γλυκές εικόνες με φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές των παιδιών με την δασκάλα τους και ενα πολύ συγκινητικό βίντεο που μας έκανε όλους να δακρυσουμε. Η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου πολύ μεγάλη. Η προσφορά των καταστημάτων για το μπουφέ τεράστια. Η συναυλία από τη μουσική σχολή της Σέβης Στελιάτου με τις υπέροχες φωνές των παιδιών που έλαβαν μέρος μαγευτική. Και το τελευταίο λιθαράκι που συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης, οι καταπληκτικες φωτογραφίες και το βίντεο από τον ένα και μοναδικό Γεώργιος Λυκουρόπουλος που παρολο ότι βρισκοταν στην Αθήνα για προσωπική του δουλειά, κατάφερε να έρθει και να είναι κοντά μας οπως το υποσχεθηκε. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας.


Με μεγάλη μας χαρά και τιμή υποδεχτηκαμε εχθές το βράδυ στο Μοντοφώλι τον περιφερειακό σύμβουλο κυριο Ευαγγελο Κουκουζα και τον επιμελητηριακο συμβουλο κύριο Νίκο Φωκιτη. Με τον ερχομό τους στην εκδήλωση για τον Σύλλογο ΑΜΕΑ ΧΕΡΙ_ΧΕΡΙ έφεραν μαζί και μία εκπληξη. Την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας μέσω συγκεκριμένου προγράμματος σε ότι αφορά τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα θα είναι μια τεράστια ανάσα πνοής για τους γονείς των παιδιών που έχουν οι ίδιοι την ευθύνη για ολα αυτά τα έξοδα, αλλά και για τις υπόλοιπες εικογενειες που εχουν παιδί με ειδικές ανάγκες στο Δήμο μας και δεν έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του συλλόγου λόγω οικονομικής δυσχερειας. Ευχαριστώ πολύ κύριε Κουκουζα που όχι μόνο αποδεχτηκατε την πρόσκληση μου για την εκδήλωση, αλλά κινησατε αμέσως και διαδικασίες για την άμεση στήριξη του συλλόγου από την Περιφέρεια. Ευελπιστούμε σε μια επικοδομιτικη συνεργασία για εναν τόσο ιερό σκοπό.

Aimilia Petrou added 4 new photos — with Sonia Dasiou and 18 others.
8 hrsKárystos
Πολλά πολλά συγχαρητήρια και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Μουσική Σχολή Σέβης Στελιάτου και στα παιδιά που πήραν μέρος. Με την υπέροχη μουσική τους και τις καταπληκτικες φωνές τους μας χάρισαν πολύ όμορφες και μαγευτικές στιγμές εχθές το βράδυ στο Μοντοφώλι.
δωρεάν μεταφορά από τον κ.Τόγια

Κατασκευές από το ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ


Πίνακες από το τμήμα ζωγραφικής του δήμου


το συγκρότημα της κ.Στελιάτου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου