Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

6 Αυγούστου , μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε στο κτήμα Μοντοφόλι!

Σας προτείνουμε αυτή την Κυριακή 6 Αυγούστου και ώρα 21.00 να παρακολουθήσετε από την ταλαντούχα εφηβική ομάδα του Δήμου μας τη θεότρελη κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου <<Ποιός σκότωσε τον William >>. Η σκηνοθεσία είναι της Πετρούλας Μαντζουκίδου. Λίγα λόγια για το έργο........Ένας ερασιτεχνικός θίασος ενός δήμου επιχειρεί να ανεβάσει το κλασσικό αριστούργημα του William Shakespeare "Ρωμαίος και Ιουλιέτα".

Μία πωλήτρια καλλυντικών, μια ιδιότροπη τεχνικος σκηνης , μία δευτεροκλασάτη ηθοποιός, ένας φαντασμένος γόης, μια οξύθυμη αναρχική ενας αδέσποτος σκύλος και μερικοί ακόμα θεοπάλαβοι ηθοποιοί αποτελούν το καστ όπου υπό τον ρυθμό μιας ανίδεης DJ κινούνται ανάμεσα σε ένα ετοιμόρροπο σκηνικό.

Θα καταφέρει άραγε ο σκηνοθέτης να σώσει τα προσχήματα ή όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την πιο θλιβερή ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ σε μία καταστροφική παράσταση;

Η εφηβική σκηνή του Δήμου Καρύστου <<Ανεμοπύλες>> σας καλεί σ΄αυτό το θεατρικό πάρτι, όπου η αναρχία συναντά το κλασσικό, το όνειρο την πραγματικότητα και ο William τον χειρότερο εφιάλτη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...