Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

"Δεν θα περάσει ούτε υψηλή ούτε μέση τάση ούτε μέσα ούτε στα κοντά σε οικισμούς"

Στον Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα τέθηκε το θέμα των πυλώνων  και των γραμμών μέσης τάσης από τον κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου μετά από φαινόμενα αυθαιρεσίας που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει και επανατοποθετείται ξανά σε αυτό το θέμα με την απόφαση να μην περάσει ούτε η υψηλή ούτε η μέση τάση μέσα από οικισμούς και σε μεγάλη απόσταση από τα όρια τους.

Ο Δήμαρχος είπε ότι από τις αρχές του έτους, 2017, έχει ενημερώσει και έχει ζητήσει την στήριξη του κ.Σταθάκη για τεχνική υποστήριξη και στήριξη.
Σημείωσε ότι πρέπει να επαγρυπνούμε και να επιμείνουμε να χρησιμοποιούν τις ήδη υπάρχουσες όπου είναι δυνατόν ,οδοποιίες, η να έχουν κοινές και να μην ανοίγει το κάθε πάρκο τις δικές του.
Τα πάρκα είναι της Καθάρας και της Κερασιάς.
Ο κ.Ζέμπης σημείωσε ότι οι εταιρίες κινούνται ύπουλα με ανήκουστες μεθόδους και πρότεινε να γίνει μια ημερίδα για αυτό το θέμα.
Παρόν ήταν και ο κ.Κώστας Πολυχρονίου ο οποίος περιέγραψε το πως τυχαία είδε μια πράξη χαρακτηρισμού του δασαρχείου εκτός μελέτης και το πως είδε πολύ περίεργες και ανεξήγητες επεμβάσεις στο βουνό.

Όλα αυτά προκαλούν ανησυχία και πρέπει όλοι, όλοι μας, να είμαστε σε επιφυλακή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΙΤ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...