Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Καρυστινοκαταστάσεις.

Έχουμε και λέμε λοιπόν,
πρώτον σήμερα το βράδυ έχουμε την παράσταση του Χορευτικού στην πλατεία,
έχουμε πάρτι στην άμμο στην Όστρια και Σάββατο είναι, μη κάτσετε μέσα!

Αύριο έχουμε πάλι στην πλατεία χορούς και ομορφιές από τον σύλλογο ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΟΙ.

Κατά τα άλλα αυτές τις μέρες γίνονται εργασίες στον δρόμο Κάρυστος Χαλκίδα στο ύψος της εισόδου στην Κάρυστο, για τα όμβρια ύδατα, δηλ, για τα νερά που μαζεύονται όταν βρέχει και γίνεται λίμνη.
Πολύ χρήσιμο πράγματι και κάτι που έπρεπε να γίνει.

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η κίνηση στους δρόμους έχει αυξηθεί για τα καλά, αλλά δεν υπάρχει η ανάλογη κίνηση στην αγορά. Μπορεί να βγαίνουμε σε ξέφωτο σύμφωνο με την κυβέρνηση, αλλά οι πολίτες δεν την  βλέπουν ούτε με το κιάλι.

Τέλος πάντων, εκπτώσεις είναι, κάντε τις λίστες σας και την έρευνα αγοράς σε ότι χρειάζεστε.
Η αγορά μας μπορεί να σας καλύψει με τον καλύτερο τρόπο.

Από τα χωριά που γίνονται εργασίες για τις ανεμογεννήτριες  μου είπαν ότι μπήκαν σε ιδιοκτησίες  που στα χαρτιά του κράτους είναι δασικά, και οι- ιδιοκτήτες μαζί με χωριανούς- μαζεύτηκαν και έγινε χαμός.
Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα, αλλά δεν μου φαίνεται απίθανο.
Άρχισαν τα όργανα και κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτά που λέμε τόσο καιρό. Όμως για όλα ο χρόνος έχει ένα όριο, και για αυτή την περίπτωση, ήδη το έχουμε περάσει, απλά δεν μπορούν να το δουν, η μάλλον ακόμα πιστεύουν σε συμβόλαια και πράσινα άλογα.

Από σήμερα το βράδυ θα έχουμε αλλαγή στον καιρό. Ήδη η ατμόσφαιρα αρχίζει να αλλάζει για αυτό προσέξτε τις θάλασσες και να θυμάστε ότι όταν βρέχει ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, γιατί οι κεραυνοί θα μας κάνουν μπάρμπεκιου.

See you!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...