Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Ένας Ιούλιος γεμάτος παιχνίδι.

 Ο Ιούλιος κοντεύει να τελειώσει και θα μας αφήσει πολύ όμορφες αναμνήσεις από το καλοκαιρινό νηπιακό μας τμήμα που δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι στο κέντρο μας, και τελειώνει την άλλη βδομάδα.
 Η Μαριάννα και η Κωσταντίνα τους έμαθαν πολύ όμορφα πράγματα και μουσική, ενώ η αφεντιά μου βάλθηκε να τους μάθει όλα τα παλιά παιχνίδια.
Το καλύτερο τελικά αποδείχθηκαν τα μηλαρόνια, ενώ το σχοινάκι όπου πολλά παιδιά μαζί, μπαίνουν και βγαίνουν, κέρδισαν τις μεγαλύτερες ηλικίες που έχουμε ταυτόχρονα μάθημα.
Δεν ξέρω αν τα παιδιά διασκέδασαν πιο πολύ από μένα, αλλά τελικά δεν χρειάζονται πολλά πράγματα να διασκεδάζουν τα παιδιά, να γυμνάζονται και να κοινωνικοποιούνται. Μόνο μια μπάλα, ένα σχοινάκι,  μια παρέα και μια αυλή, η μια αλάνα.
Το πρόγραμμα μας θα συνεχιστεί και με την νέα σχολική χρονιά, και μαζί του ολοκαίνουργια project που πιστεύω θα ενθουσιάσουν τα μικρά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν , την κ.Εύα Βασιλοπούλου που μας δάνεισε τον εξοπλισμό των μουσικών οργάνων της Σχολής της, την σκηνοθέτιδα Πετρούλα Μαντζουκίδου και πάνω από όλα τις υπέροχες φατσούλες που μας έκαναν τόσο ωραία παρέα και μας δίνουν πάντα την ευκαιρία, να γίνουμε και εμείς παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...