Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Αφού σε χαλάει, γιατί έρχεσαι;Κυρίως το Καλοκαίρι, τυχαίνει να ακούμε ανθρώπους γύρω μας να μιλάνε άσχημα για την περιοχή μας και τους ανθρώπους.
 Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητική ενέργεια φωτο
Πάντα θυμώνω πάρα πολύ, και αν είχα την δύναμη θα τους διεκτίνιζα  κάπου μεταξύ Ιράν Ιρακ για να έχουν να παραπονιούνται για κάποιον πραγματικό λόγο.
Και καλά αυτοί που μένουν εδώ και τρώγονται με τα ρούχα τους ενώ μαλώνουν με τα άντερα τους, αλλά τους  επισκέπτες που έρχονται χρόνια, δεν τους καταλαβαίνω καθόλου.Μπορούν πολύ απλά, να πάνε κάπου αλλού που θα είναι ευχαριστημένοι και εμείς δεν θα ακούμε τις ανοησίες τους χαμογελώντας, γιατί είμαστε και ευγενείς και δεν θέλουμε να τσακωθούμε . Άλλωστε, άδικα πάνε τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις.
Όλα τους φταίνε όλα τους βρωμάνε .
Οι παραλίες δεν είναι αρκετά ήσυχες, η, αρκετά περιποιημένες, η , αρκετά ...παρθένες, η , αρκετά με κόσμο, η, ερημικές.
Το φαγητό είναι είτε αρκετά ακριβό, η, αρκετά βαρύ, η, αρκετά πρόχειρο, η, αρκετά εξεζητημένο, η , απλά, δεν είναι σαν το δικό τους.
Το να ψάξουν κάτι που τους ταιριάζει και να αποφύγουν αυτά που τους ενοχλεί, δεν τους περνά από το μυαλό.
Αυτοί οι άνθρωποι μοιάζουν σαν μερικούς haters αναγνώστες, που όλο βρίζουν αλλά όλο και διαβάζουν το μπλογκ. Αφού σε χαλάει, τι το συνεχίζεις καλέ μου άνθρωπε;

Έχουν και το χούι να ενημερώνουν ΠΑΝΤΑ, τον όποιο συναντούν σε σουπερ μάρκετ, σε υπηρεσία, σε κατάστημα, παντού, τον τόπο διαμονής τους.
ΑΘΗΝΑ, σου λένε, και περιμένουν να πέσεις ξερός , συγκλονισμένος από την απίστευτη δήλωση.\

Δεν είναι τοπικό το φαινόμενο. Το έχουμε συζητήσει και με άλλα μέρη όπου  συναντούν ακριβώς το ίδιο είδος ανθρώπου με βαθιές ελλείψεις στην ψυχοσύνθεση του που δεν γεμίζουν ούτε με τον ήλιο, ούτε την θάλασσα, ούτε με το χαμόγελο, ούτε καν με την ψύχραιμη αντιμετώπιση όσων συναλλάσσεται η θεωρεί ότι έχει το ελεύθερο να εκφράσει αυτές του τις σκέψεις.

Όπως λέει και η παροιμία, Όλοι οι καλοί χωράνε.
Τους κακούς πάλι, Δεν τους χωράει ο τόπος όλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΟΛΟΓΓΟ!

  Αντί Αιολικό Μέτωπο Καρυστίας ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ...