Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Blogging : Καλοκαίρι 2017, μια γυναικεία υπόθεση.

Βαρέθηκα τα πολιτικά, βαρέθηκα τα δύσκολα και τα στενάχωρα, βαρέθηκα τα προβλήματα που δεν μπορούμε να λύσουμε , τα βαρέθηκα όλα.
Όμως υπάρχει και μια άλλη πραγματικότητα εκεί έξω που στο κάτω κάτω,σε κάνει να χαμογελάς και να βλέπεις την ζωή, λίγο πιο ανάλαφρα.

Καλοκαίρι λοιπόν και τα κιλά στην θέση τους.
Όσο και να ονειρευόμασταν ότι έχουμε καιρό να χάσουμε βάρος, να φορέσουμε επιτέλους τα ρούχα που μας αρέσουν και να φαίνονται  όπως τα φαντάστηκε ο σχεδιαστής τους, δεν τα καταφέραμε!
Δεν πειράζει όμως! Το διακομωδούμε και πάμε πάρα κάτω.
 Πάρα κάτω βλέπουμε μόδα 2017!
Στην αρχή μας κόβει ένας κρύος ιδρώτας να το πω, μια γκριμάτσα που λέει, "Τι ΄ναι τούτο Παναγία μου!", να το πω, όπως και αν το πω, πρέπει να ενστερνιστούμε την άποψη των ειδικών και να βρούμε την κρυμμένη του ομορφιά.
Πιο κάτω, βλέπουμε και άλλα σύνολα από μόδα 2017.
 Η κοπελίτσες είναι πολύ διαφορετικές . Η μια έχει πάρει την θήκη για το πάπλωμα στην πασαρέλα και έχω μείνει με την απορία ,αν φοράει μπότες φόρμα, η φόρμα μπότα.. Η άλλη, έτοιμη να πάρει μέρος στο casting για το Games of Throne.
Όμως είναι όλες μουτρωμένες.
Μάλλον πολλές που βλέπουν τις φωτογραφίες ίσως να πιστεύουν ότι και αυτό είναι μόδα και για αυτό έχουν τόσο δύσκολο το χαμόγελο.

 Εν τω μεταξύ, τα πανηγύρια είναι στα πάνω τους παντού και ο κόσμος το ρίχνει έξω όσο μπορεί και όσο αντέχει.
Καλοκαίρι 2017 λοιπόν, και το blog τα βλέπει όλα αλλιώς!
Τι λέτε, να πούμε και για τους άντρες?
Aφείστε σχόλια για τα θέματα που θα θέλατε να διαβάσετε ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΟΛΟΓΓΟ!

  Αντί Αιολικό Μέτωπο Καρυστίας ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ...