Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Συγκίνηση στο τρισάγιο των δέκα χρόνων από την πτώση του Canadair στα Στύρα της Νότιας Εύβοιας

0


ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00ΜΜ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ CANADAIR ΣΤΑ ΣΤΥΡΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ Δ. ΣΤΟΪΛΙΔΗ ΚΑΙ Ι. ΧΑΤΖΟΥΔΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ.

Παρόντες ήταν: ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη όλων των Εθελοντικών Ομάδων της Νότιας Εύβοιας, μέλη Εθελοντικών Ομάδων Βόρειας Εύβοιας, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και αρκετός κόσμος.

Το τρισάγιο τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέων Στύρων, πρωτοπρεσβύτερος, πατήρ Γεώργιος Ρούπας.

Μετά το πέρας του τρισαγίου ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων

Οι συγγενείς των δύο ηρωικών πιλότων με έκδηλη συγκίνηση συμμετείχαν σιωπηρά δεχόμενοι στη συνέχεια τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των παρευρισκομένων.

Το πρωί της ίδιας ημέρας είχε τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέων Στύρων στην μνήμη των δύο ηρωικών πιλότων.
Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...