Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Mαρτυρία για την διέλευση βαρέων μηχανημάτων από την παραλία Καρύστου.

Βαγγέλης Σφυρίδης.
Το βίντεο τραβηχτηκε σήμερα 2.30 το μεσημέρι καταμεσής της τουριστικής περιόδου με τα παραλιακά καταστήματα να έχουν κόσμο. Νταλίκα φορτωμένη με μηχάνημα έργου που προορίζεται για τα έργα των ΑΠΕ ( σε άλλα τουριστικά μέρη την καλοκαιρινή περίοδο οποιαδήποτε οικοδομική εργασία απαγορεύεται) χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας εισέρχεται αντικανονικά τον παραλιακό δρόμο. Που είναι οι τοπικές αρχές ( δημοτική αρχή, λιμεναρχείο, αστυνομία) ; Ποιος έχει την ευθύνη αν προκύψει κάποιο ατυχημα; Και δεν είναι το μόνο που πέρασε σήμερα, από μαρτυρίες ιδιοκτήτη παραλιακής ταβέρνας είναι το 5ο που περνάει σήμερα.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πραγματικά τώρα, που ήταν το Λιμεναρχείο? Ποια η αντίδραση των επιχειρήσεων τουρισμού της παραλίας?
Λυπάμαι πολύ αλλά φταίμε εμείς που η περιοχή μας βαδίζει ολοταχώς προς την άναρχη εκβιομηχάνισή της, καταστρέφοντας το περιβάλλον και τερματίζοντας την τουριστική της ανάπτυξη. Όλα αυτά συμβαίνουν διότι περιμένουμε να ταΐσουμε και να κοιμίσουμε τα συνεργεία για 4-5 μήνες και να πάρουμε 1,5 ενοίκιο...!!! Ξεπουλάμε τον τόπο μας αντί πινακίου φακής! Αυτή είναι η αλήθεια! Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα τερματισαμε την τουριστικη αναπτυξη ή εδω και τριαντα χρόνια;άιντε ε...

Δημοσίευση σχολίου

Φυτευτική περίοδος - Μην ξεχνάμε τα οπωροφόρα... Γράφει ο Σταμάτης Σεκλιζιότης.

 Ένας πάρα πολύ ωραίο άρθρο που θα ενδιαφέρει πολλούς που σκέφτονται να φυτέψουν νέα δέντρα σε αγρούς και κήπους.  Φυτευτική περίοδος - Μην ...