Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Εκλογές το 2019 ,φουρτούνες από τώρα.

Όλο και πιο συχνά διαβάζουμε άρθρα για διάφορα σε σχέση με τις επόμενες εκλογές, είτε στην Περιφέρεια είτε στους δήμους, είτε Εθνικές.
Κομματικές τοποθετήσεις, συντροφικά μαχαιρώματα με τρόπο, - μπας και πει κανείς τίποτα- , αναρτήσεις για τα σχέδια του ενός η του άλλου, χαρακτηρίζουν την περίοδο που θα έρθει.

Ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο όλα αυτά τα πράγματα?
Όχι και πολύ νομίζω στην ουσία παρά μόνο για να έχουν να λένε κάτι, όπως λέμε για τον καιρό .

Είναι μακρύς ο καιρός ακόμα, οι μεταβλητές όλο και αλλάζουν , και αν και κανονικά θα έπρεπε να μετράει το έργο του κάθε ένα, όλοι ξέρουμε ότι ούτε αυτό είναι .

"Δεν είμαι πολιτικός τσομπάνης" μας ανακοίνωσε ένας βουλευτής. Και αυτό είναι πράγματι σίγουρο. Δεν είναι τσομπάνης. Είναι μεγαλοτσέλιγκας αλλά να, τώρα ο Κυριάκος προσπαθεί να αλλάξει την νοοτροπία και βγήκε να το πει ο άνθρωπος  να δείξει το πόσο προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και στον νέο αρχηγό.
Όλα αυτά βέβαια, για τα μάτια του διαδικτύου και τα αυτιά όσων ετοιμάζουν τις λίστες για τις βουλευτικές θέσεις. Έτσι νομίζω δηλ, και μακάρι να κάνω λάθος.

Πολλά θα ακούσουμε, πολλά θα δούμε, λίγα θα πούμε. Πέρασαν οι καιροί αυτοί , όλα έγιναν τόσο σκοτεινά που όλα αυτά φαίνονται σαν τις μεσημεριανές εκπομπές που κοντεύουν να μείνουν χωρίς ακροατήριο.

Σήμερα μέρα πληρωμών διαφόρων νταβατζιλίδικων λογαριασμών και η Ελληνοφρένεια βγάζει το αρχείο στον αέρα με τις δηλώσεις των κυβερνητικών πριν τουμπάρουν την πίτα στον νταβά.

Εμείς μείναμε με τα κάρβουνα και σιγανοκαιγόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου