Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτία Τύπου. Ο Βαγγέλης Κούκουζας νέος Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευβοίας Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία, 29 Σεπτεμβρίου 2017


Δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για τον νέο Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε..


Ο άδικος και αδόκητος χαμός του Σταμάτη Γκάβαλη ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για την Περιφέρεια. Μεταξύ των άλλων άφησε κενη την θέση του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας σε μια κρίσιμη συγκυρία. 
Παρακάλεσα τον φίλο και συνεργάτη Βαγγέλη Κούκουζα να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. 
Η δυσάρεστη, αλλά αναγκαία του παραίτηση από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της  Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Αρχής Στερεάς Ελλάδας ΑΝΔΙΑ, σε καμία περίπτωση δε θα τον απομακρύνει από την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, στην οποία αφιερώνει με συνέπεια και αφοσίωση τη συμμετοχή του στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια.
Με αυτή την αφορμή επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη για τη θητεία του στην ΑΝΔΙΑ, στο πλαίσιο της οποίας υπηρέτησε με ζήλο και επιτυχία την επιχειρηματικότητα, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα - προκρίματα της Περιφερειακής μας Αρχής. 

Είμαι απολύτως σίγουρος πως θα πετύχει εξίσου και στην Αναπτυξιακή. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη για την μεγάλη τιμή που μου κάνει, εμπιστευόμενος την θέση του Προέδρου της Αναπτυξιακής Ευβοίας.Τον ευχαριστώ επίσης για τα καλά του λόγια. Η Ευθύνη ειναι μεγάλη καθώς διαδέχομαι τον αείμνηστο φίλο και συναγωνιστή Σταμάτη Γκάβαλη, που δυστυχώς έφυγε πρόωρα απο κοντά μας. Η δουλειά του Σταμάτη στην Αναπτυξιακή υπήρξε κορυφαία. Παραλαμβάνω μια εταιρεία πρότυπο η οποία ειναι χρήσιμη στην τοπική επιχειρηματικότητα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Παραδίδω μια εταιρεία πρότυπο την ΑΝ.ΔΙΑ, η οποία δυόμιση χρόνια τώρα εκανε σπουδαίο εργο, στηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα της Στερεάς Ελλάδας.

Με εκτίμηση,


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου